Nokia N73 Telefon Tamiri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

telefoncu müridlerin yardımına ihtiyacım var.
    elimde n73 marka telefon var. telefon açılmıyor daha doğrusu;

telefonu şarja takıyorum öyle açılıyor. batarya full oluncada kendini kilitliyor, tamirciye götürdüm darbe almış vs dediler.

ilginç olanı şarj aletini bağlayınca açılıyor tıkır tıkır çalışıyor. şarj aletinden çıkarınca açmaya çalışıyorum önüme simsiyah bi ekran geliyor tık yok.

acaba sorun ne olabilir? başına daha önce böyle bir olay gelen var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Yukarı....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Benimde joystick sorunu var :) düşüp duruyo

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

pc suiteyle en son versyon olmasına rağmen sistemi tekrar güncelleyip sistemi tekrar kurmayı denedin mi hocam ?

172* & 05-18-10 17:3x..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam kıycan paraya yollıcan servise yapacaklar sen ne kafa yoruyon salla :/ Bendede bi n 70 var basımın belası ekranı bozuldu değiştirdik eyvallah... kapanıyo bişeyler oluyo telefonu sokuyorum devreden butonunu deydiriyorum öyle açıyorum tusundan falanda açılmıyo nefret ettim :/ sende hiç şe yapma ver servise..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

TheD0UBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam kıycan paraya yollıcan servise yapacaklar sen ne kafa yoruyon salla :/ Bendede bi n 70 var basımın belası ekranı bozuldu değiştirdik eyvallah... kapanıyo bişeyler oluyo telefonu sokuyorum devreden butonunu deydiriyorum öyle açıyorum tusundan falanda açılmıyo nefret ettim :/ sende hiç şe yapma ver servise..

hocam o 208 ekran serisinin genel sorunu belli süre sonra ekran yanlarına fazla bastırınca düzeliyordu ama çekince geri bozuşluyor içerdeki iki kabloyu lehimleyip sonra bi parçayı değiştirilip düzeliyordu olsaydı hangileri gösterirdim |:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:

TheD0UBT bunu yazdı:

hocam o 208 ekran serisinin genel sorunu belli süre sonra ekran yanlarına fazla bastırınca düzeliyordu ama çekince geri bozuşluyor içerdeki iki kabloyu lehimleyip sonra bi parçayı değiştirilip düzeliyordu olsaydı hangileri gösterirdim |:

Hocam benim ekranda boyle gidiyo arada bi geliyo mesaj okumak için neler cekiyodum cok nadır birden gelip gidiyodu kararmıyo bole tv de karıncalanma olur ya onun gibi sonunda kıydık paraya değiştirdik oda orjinal değil adam kekledimi naptı bizi anlamadım soluk moluk idare ediyoz.. :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

TheD0UBT bunu yazdı:

Hocam benim ekranda boyle gidiyo arada bi geliyo mesaj okumak için neler cekiyodum cok nadır birden gelip gidiyodu kararmıyo bole tv de karıncalanma olur ya onun gibi sonunda kıydık paraya değiştirdik oda orjinal değil adam kekledimi naptı bizi anlamadım soluk moluk idare ediyoz.. :/

ekran değişikliği + o parça değişimi ekran çin malı tabi soluk olur |: servisden başkası orjinal takmaz serviste bazen çin takıo (:

fazla fiyatı düşmeden gittiden sat hocam üstüne biraz daha koy 6120c al (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:

TheD0UBT bunu yazdı:

ekran değişikliği + o parça değişimi ekran çin malı tabi soluk olur |: servisden başkası orjinal takmaz serviste bazen çin takıo (:

fazla fiyatı düşmeden gittiden sat hocam üstüne biraz daha koy 6120c al (:

Hocam vazgeçilmiyorda ama çok alıştım melete bundan başka telde mesaj bile yazamıyorum... dediğin telde fena değil ama esas paraya kıycaksın n79 alcan çok hoşuma gidiyor o telefonlar ama fiyatı da hoş ...  (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

forumda telefoncu yok mu :)

Toplam Hit: 2140 Toplam Mesaj: 10