Nokia N79 Beyaz Ekran Sorunu-Yardım
-
Hocam Nokia N79 telefonum var.Telefonun bütün işlevleri çalışıyor fakat telefon açıldığında ekran görüntüsü yok.Ekranın ışığı yanıyor.Programsal bir hata olabilir mi?Bu sorun hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
ekranı görmeden PİN giriyorum telefon açılıyor.. arama yapabiliyorum, fotoğraf çekebiliyorumm.. sadece ekran görüntüsü yok..
-
yazılımsal bir arıza hoca garantiye götür. Bununla ilgili ( beyaz ekran ) bir çok sorun google'da aynı.
Telefonunuzun mevcut firmware'sini güncelleyerek bu sorunu halledebilirsin. Nokia pc' suite ile. Olmadı burayada kayıt ol mutlaka ilgilenirler.
-
Bendede aynı sorun olmuştu. Hafıza kartını sım kartı çıkarttım. Açtım tel.'i düzeldi.:)
-
telefonun temasını filan değiştirdiysen temanın renkleriyle alakalı birşey olabilir belki?
-
yazılım attırı ver en iyisi
-
n97 alanda varmış vay be.
5800 dan farkını söylesenize...
klavyemi yada kameramı :))
Hepsini toplasan bin lira etmez BENCE.
Aldım gördüm beğenmedim o parayla ayfon alırdım :D
-
Hocam dediğimi yap büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
Telefonu kapat sim kartını hafıza kartını herşeyini çıkar telefon kapalı haldeyken
yıldız tuşuna 3 tuşuna arama tuşuna ve açma-kapatma tuşlarına sırasıyla hepsine basılı tut telefon açılana kadar elini hiçbirinden çekme daha sonra ekranda formating yazar telefon kendine güzel bi format atar daha sonra türkiyeyi seçer telefonu açarsın sorununda çözülmüş olur
* + 3 + yes + power düğmeleri