folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nokia N79 Beyaz Ekran Sorunu-Yardım

Nokia N79 Beyaz Ekran Sorunu-Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Hocam Nokia N79 telefonum var.Telefonun bütün işlevleri çalışıyor fakat telefon açıldığında ekran görüntüsü yok.Ekranın ışığı yanıyor.Programsal bir hata olabilir mi?Bu sorun hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

ekranı görmeden PİN giriyorum telefon açılıyor.. arama yapabiliyorum, fotoğraf çekebiliyorumm.. sadece ekran görüntüsü yok..

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yazılımsal bir arıza hoca garantiye götür. Bununla ilgili ( beyaz ekran ) bir çok sorun google'da aynı.

Telefonunuzun mevcut firmware'sini güncelleyerek bu sorunu halledebilirsin. Nokia pc' suite ile. Olmadı burayada kayıt ol mutlaka ilgilenirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Bendede aynı sorun olmuştu. Hafıza kartını sım kartı çıkarttım. Açtım tel.'i düzeldi.:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

telefonun temasını filan değiştirdiysen temanın renkleriyle alakalı birşey olabilir belki?

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yazılım attırı ver en iyisi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

n97 alanda varmış vay be.

5800 dan farkını söylesenize...

klavyemi yada kameramı :))

Hepsini toplasan bin lira etmez BENCE.

Aldım gördüm beğenmedim o parayla ayfon alırdım :D

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam dediğimi yap büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Telefonu kapat sim kartını hafıza kartını herşeyini çıkar telefon kapalı haldeyken 

yıldız tuşuna 3 tuşuna arama tuşuna ve açma-kapatma tuşlarına sırasıyla hepsine basılı tut telefon açılana kadar elini hiçbirinden çekme daha sonra ekranda formating yazar telefon kendine güzel bi format atar daha sonra türkiyeyi seçer telefonu açarsın sorununda çözülmüş olur

* +  3  +   yes  +  power düğmeleri

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 2628 Toplam Mesaj: 7