Nokia N91 Prog Yükleme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar sybian işletim sistemine nasıl program kurabiliyoruz? bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olurlarsa sevinirim. msn yükleyecem ama nasıl yüklendiğini bilmiyom :)))

msn programınıda indirdim ama yükleme konusunda sıkıntım var bir el atıverin lütfen...

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Telefonun symbian 9.1 işletim sitemini desteliyo.yani yüklediğin uykulamanın (sis,sisx) buna uyumlu olması lazım.tabi bunun yanında yükeldiğin programı sertifikalandırmalısın ki bunun anlatımı cep forumlarında sayfa sayfa yer almakta.fakat msn vs..bu tip şeylerden bahsediyosan kısa yoldan www.getjar.com dan indireceğin msn ler sorunsuz ve en iyileridir direk yüklersin ve sorunda çıkartmazlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    n91 s60v3 oluyor, s60v3 oyun , program burda . Bu arada program vs. yüklerken sertifika hatası almamak, sıkıntı yaşamamak için telefonu hacklemelisin ,..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    illuminati ve hotboy tşk ederim sizlere bazı progları yükledim ama bir türlü msn yükleyemedim :)) eğer sizde msn varsa şu n91 için yolunu verebilirseniz sevineceğim ne kadar bulup yüklediysem hata veriyo. hotboy arkadaşım senin vermiş olduğun hacklemeyi denedim ama yemedi :))) yada ben yapamadım artık bu konuda yardımcı olursanız sevinirm

Carpe Diem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    hack önemli, telefonu hacklersen "unsigned" program ve oyunları uğraşmadan rahat rahat kurarsın, bazı yeni firmware lere yemiyor, sen güncellemişmiydin telefonunu?
Toplam Hit: 981 Toplam Mesaj: 5