Nokia N96(Yardım)
-
Bayezıt'tan N96 aldım çoook ucuz bi fiyata ve malum çin malı:)
Ama kafamı kurcalayan bi kaç soru var;
1)bu aletin önde kamerası var ama arama yaparken vidyo araması die bi seçeneği yok sadce normal arama yapıyor2)berbat bir türkçeleştirme var
v.b. sorunlar bu telefona n96 yazılımını günceller gibi telefoncuya yazılım attırsam bu sorunlar düzelir mi???? yada böyle bi yazılım attrmaya kalksam telefon gümleyebilir mi???
şimdiden sağolun:)
-
Made in Finland
Type: RH-37
Model: N96-1
*#0000# yaptığımda:
[VERSION]
N96_30R_20090616_FOR_TSB_LCD8347_SIV100A_0V76X0_AS M
Şimdi arkadaşlar sorun şu:
Telefonun dili türkçe fakat çok tuhaf bir türkçe. Ekler falan yok ve heryeri tr değil. Bazı yerleri de ingilizce.
Menülerin yeri biraz karışık gibime geldi.
Ben telefonu güncellemek istedim. Fakat bilgisayara bağladığımda ne nokia pc suite ne de Software updater telefonu bulamıyo. Yani telefonu bilgisayar görmüyo.
Arkadaşlar ne yapmam lazım acaba? Yardımlarını bekliyorumN96 yazılım güncellleme ve dil sorunu?
yardım edebilicek kimse yok mu??? -
slm hacı hiç bir şey yapamazın o telefona tek bir çaren var geri vermek.
-
anladım hacı sağolasın
-
kardeş çin malı almışsın üstüne gayet ucuz diyorsun üstüne yüksek performans bekliyorsun.. nokia nın en büyük taklitçi markası nokla bile yaptığı telefonlarda dış görünü ve dil ne kadar benzetse de sistemi benzetmiyor çünkü önemli olan sistemi şimdi senin aldığın telefon çinin ücra köşesinde üretilmiş telefon sütüne n96 diye yazmışlar.. içinde java işletim sistemi koymuşlar dandik google translateden çevirilmiş gibi de dil paketleri eklemişler.. ne sistem,i aynı olur onun ne dili aynı olur nede de pc suite görür ne yaprasan yap hangi markanın çin versyonunu alırsan bu böyle orjinalini almadığın sürece bişey isteme arama ve mesaj dışında..
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 5