Nokia Ovi Den İndirilen Oyunlar Ve Uygulamalar İndirdiğinde Kontür Alıyormu
-
nokia ovi den indirilen oyunlar ve uygulamalar indirdiğinde kontür alıyormu bilen varmı
-
ne ıle ındırdıgıne baglı.wlan ıle baglanırsan normal net uzerınden ındırdıgın ıcın kontor gıtmıyor.ama hat uzerınden baglanırsan gıder.o da baglantı ucretı.yanı nokıa ucret almıyor
-
almaz ama birçok oyun başlarken internet bağlandıtı istiyor, internete bağlanırken kontor gider..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
almaz ama birçok oyun başlarken internet bağlandıtı istiyor, internete bağlanırken kontor gider..
-----------------------------Wi-fi üzerinden bağlanıyorum demek istediğim sonraücret alabilirmi
-
gprs ile baglanmiyorsan almaz. 3g de parayi pesin veriuon zaten
-
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------Wi-fi üzerinden bağlanıyorum demek istediğim sonraücret alabilirmi
-----------------------------wifi üzerinden beni bağlatmıyor nedendir bende bilmiyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------wifi üzerinden beni bağlatmıyor nedendir bende bilmiyorum
-----------------------------ne gibi bir hata verdiğini yazarsan yardımcı olabilirim. 5800 mı?
-
indirilen uygulamalar wifi dense para niye gitsin ?
ancak soradan güncelleme vs vs diye zorla gprs i kullanmaya çilisiyor . krosphone by Nokia
ben wifi den appstore ye girdimde direk herşeyi güncelliyorum x)
-
g2k bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------ne gibi bir hata verdiğini yazarsan yardımcı olabilirim. 5800 mı?
-----------------------------bağlanmıyo hoca şöyle söyleyim wifiden bağlanıyorda ttnet wifiden bağlanmıyor orospu :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bağlanmıyo hoca şöyle söyleyim wifiden bağlanıyorda ttnet wifiden bağlanmıyor orospu :)
-----------------------------benim şifresiz hiçbir ağa girmiyordu. ayarlardan hallettim. ttnet wi-fi haricindeki şifresizlere giriyorsa bilmiyorum onu.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
bağlanmıyo hoca şöyle söyleyim wifiden bağlanıyorda ttnet wifiden bağlanmıyor orospu :)
-----------------------------benim şifresiz hiçbir ağa girmiyordu. ayarlardan hallettim. ttnet wi-fi haricindeki şifresizlere giriyorsa bilmiyorum onu.
bağlantı ayarında öncelik wifi secmen gerekiyor