Nokia Telefonda Hafıza Dolu Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palin
    palin's avatar
    Erkek

merhabalar,

elimde bir 7610 model nokia telefon var

bu telefonda 2300 mesaj ve 200 kişilik bir rehber var

bunları ne silebiliyorum, ne kopyalayabiliyorum

bluetoothla bilgisayara bağlayayım diyorum, bağlarken telefon doğrulanamadı hatası alıyorum

elimde kablo yok, kablo olsa işe yarar mı?

ben bu mesajları ve rehberi nasıl telefondan alabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-7610/pc-yazilimi pc suite indirip kurduktan sonra usb kablosuyla baglanti yapman herseyine cozum olur. Yedegini alirsin bilgisayarina sonra telefona hard reset ( format ) atarsin.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

eğer bu veriler lazım değilse silinmesinde bir sıkıntı yoksa doğrudan format en sağlamı.zaten bunun anlamı format zamanı gelmiş demektir.

Verileri kurtarmak için soruyosan bişey diyemeyeceğim,belki bluetooth ile başka telefona kartvizit olarak yollanabilir.

Yapılacak iş sağlam bir batarya ile tam şarj edildikten sonra hard format atmak.

nokia için " * 3 yes ve açma tuşu" diye hatırlıyorum,ama pil zayıfken veya pile güvenmiyorsan yapma,pil işini sağlama aldıktan sonra yap elinde kalmasın makina...

he yav maksat veri kurtarmakmış,dediğim gibi başka telefona kartvizit olarak yollamayı denedin mi,ister beleş sms ile,işter bluetooth ile...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok basit ovi store a bağlan, hesap aç tüm rehber, sms, harita, not, takvim vs yedekle

formatla sonra hesabı eşitle de geri yüklensin, bitti!

9200 feetde alınan ilk nefes...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Muqi bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok basit ovi store a bağlan, hesap aç tüm rehber, sms, harita, not, takvim vs yedekle

formatla sonra hesabı eşitle de geri yüklensin, bitti!

-----------------------------
    7610 ovi ?

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 5