folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nokia Telefonlarına Nasıl Format Atılır?

Nokia Telefonlarına Nasıl Format Atılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrem
    Emrem's avatar
    Erkek
    Nokia telefonlarına nasıl format atılır? virüs girdide 6670 var acil lazım ilk mesaj gönderim hatası veriyordu şimdi gprs üzerinden kontürlerim gidiyor 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

Bi format atmadığımız noki telefonlar kaldıydı.. abicim hafıza kartına gir ''hafıza kartı biçimle'' var bu galiba... başlangış disketi lazımsa bende var yollarım sana ben hele sen bi format at

off off uykum geldi 2 tane müşteri var gitmek bilmiyo iyi geceler dostlarım

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrem
    Emrem's avatar
    Erkek

yanlız telefona atcam  hafıza kartına değil

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

dostum zaten ne kadar hafıza varki taş çatlasa 32 mb  gb değilya teker teker sil gitsin.. bu aralar telefona bakamıyom yoksa profesyoneldim unuttum parmaklarım gitmiyo..

ama eğerki kesinlikle format atacam dersen bazı programlar var adlarını hatırlamıyom ama telefoncular bilirler...onlardan yükle ama çoğu ingilizce ya en iyisi sat gitsin telefonu yada yenisini al artık pek tutulmuyo yada git bi laptop al aman oda sorun hemen bozuluyo

sen en iyisi bırak telefonu yaa hala öle eskisi gibi telefon manyaklığı sürüyomu valla ben eskiden manyaktım hher çıkan telefonu araştırır bulrdum bazende alırdım ...

en son nokia 6600 da kaldım ve halada kullanıyorum bi ara virüs bulaştı şaşırdım ama ben onuda hallettim bunların bazı programları var en iyisi programlar

iyi geceler

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

telefon açıkken *7370#

kapalıyken yes+*+3 tuşlarını basılı tutarak açıyosun ama önce telefon rehberinin yedeğini al contact guide programını indir kur telefonuna backup rehber yap sonra format at

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3629 Toplam Mesaj: 5