folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia X3-02 Hakkında Telefonculara Bir Sorum Var

Nokia X3-02 Hakkında Telefonculara Bir Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar benim nokia x3-02 telefonum var

bir kaç gündür telefonun açma-kapama (tuş takımındaki kırmızı düğme) sim kartı takınca çalışmıyor. sadece telefonu açarken açıyor.

kartı çıkartıyorum o tuş çalışıyor. bu nasıl neden oluyor benim yapabileceğim bir çözüm öneriniz var mı? 

ben biraz önce ayarları yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm kartı taktım denedim yine aynı, yedeği geri yükleyip kartı taktım denedim yine aynı :(

telefonu 1 ya kadar önce düşürmüştüm alakası olurmu bilmiyorum belirtmek istedim

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle temassızlık vardır hocam Nokia'nın en sorunlu modellerinden biri zaten. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ooooo klasik  tuş hibriti arızası kendin yapamazsın.

simi takınca 3 - 7 yes yada no tuşu çalışmaz hep aynı arızalar.

sim yuvasının yanında cam parçasına benzer küçük bir tuş hibriti var o değiştimi düzelir.

onu değiştirmeden yapılmasnın imkanı yok. o cam parçasının içinde her ne varsa telefon ağır darbe aldığında kafayı yiyor.

kol gibi sokmasınlar en fazla 10 yada 15 tl masrafı vardıdr kazık yeme sakın.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Mustafa belirtmemiş im telefonu düşürünce şarj yeri temas etmiyormuş onun için söktüm taktım, temizlemiştim o zaman. ama bu sorun sonradan oldu. sorundan sonra o tuşun altını da temizledim.

zalimadam a'dan z'ye kadar neyi varsa öğrendim telefonun ama o dediğin parçaya dikkat etmedim demekki :) lehimli birşey mi hocam değilse onu alıp değiştirebilirim :)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Mustafa belirtmemiş im telefonu düşürünce şarj yeri temas etmiyormuş onun için söktüm taktım, temizlemiştim o zaman. ama bu sorun sonradan oldu. sorundan sonra o tuşun altını da temizledim.

zalimadam a'dan z'ye kadar neyi varsa öğrendim telefonun ama o dediğin parçaya dikkat etmedim demekki :) lehimli birşey mi hocam değilse onu alıp değiştirebilirim :)

http://www.ceptelefonutamirkursu.com/wp-content/uploads/2011/06/6300KeypadicSolution.jpg

google dan aratsaydın ya birsürü resim çıkardı.

gördüğün gibi cam gibi bir parça.

hava havyası varsa sökersin çok ısıtırsan tuşlar hiç çalışmaz az ısıtıp sökersen yooları kopar fark bile etmezsin.

çok hassas birşey ustalar 30 saniyede deiştiriyor ama becerebilirmisin bilmiyorum şüphelyim :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2690 Toplam Mesaj: 5