Nokia X6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

siteye girdiğinizde baya uygun fiyatlar var sizce nedeni nedir. aramızda bu telefonu kulanan var mı --

sizce güvenilir mi---

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[search]=cep_akilli_telefonlar&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=117979&c=117979&sGaleri=1%20icbanner=ana_orta&ickampanya=nokia_x6

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Hocam burdan birçok kez alışveriş yapan arkadaşlarım ve abilerim oldu ama ben hiç yapmadım Bilemicem

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Telefon 10 numara gerçekten Iphone'dansa X6 amk, yanlız oyle yan sanayi cakma filan degil birbire orjinali için diyorum...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

bunlar biraz daha samimi geldi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-x6-sadece-240-tl-1/detay

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam çin malını tabiki de alma ama site güvenilir olması önemli değil burda. satıcıların güvenilir olması önemli. get ile alma elden teslim al.
    bi de alet deli bişey zaten.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

ran bunu yazdı:
    -----------------------------

bunlar biraz daha samimi geldi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-x6-sadece-240-tl-1/detay

-----------------------------

Haklı olabilirsin ama dikkat etmek lazım yinede bilmedin yer sonuçta her zaman internetten alışveriş yapmak isterim ama sonucta sadece resmini gorüpte birşey almak biraz düşündürüyor insanı... He birde alacaksan posta ile kapıda odeme seklinde yap bana sorarsan...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hocam sahibinden.com'dan alışveriş yaptım güvenilir. Mesela bi ürünü alıyosun üründe bozuk falan çıkıyo mail atarak paranı geri alabilirsin zaten ilk 3 gün paran kullanıcıya gitmez sahibinden.comda durur. Onayladığın an sahibine gider para.

Ayrıca bu orjinal değil çakma yani çin malı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Alırsan haberimiz olsun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

gözüm korktu

vazgeçtim :)

Toplam Hit: 1462 Toplam Mesaj: 9