folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nokiadan Nokiaya Yada Pc Ye Canlı Görüntü

Nokiadan Nokiaya Yada Pc Ye Canlı Görüntü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Buyrun arkadaşlar bu mükemmel programda gvn666 ve tahribat farkıyla müritlerin emrinde

http://rapidshare.de/files/7665433/gvn666_Live_from_Phone.rar.html

Şifre:gvn666

Kullanım : Programı rar dosyasından çıkardığınızda setup dosyası çıkıyo onu kurun kurduğunuz klasörün içinde bitanede .sis dosyası göreceksiniz o dosyayı telefonunuza kurun bukadar basit ama telefonunuzun bluetoothunun açık olmasına dikkat edin tabi bide iki telefon arası kullanıcaksanız diğer telefondada kurulu olması gerekiyo tabiki...

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

iyi güselde dostum bu canlı yayını bluetooth üzerinden mi yapıyo telefon yoksa internet üzerindenmi yapıyo..... birincisi bluetooth üerinden yapıyosa işe yaramaz ikincisi internetten yapıyosa yazık abi o kadar kontore yaw:))))

yani zarardayız

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    bluetooth tan yapıyo neden işe yaramazmış anlamadım şimdi sölediğini anlat bakalım?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    abicim bluethootun mesafesi 10 metre değilmi(hadi 20 metre olsun)..10 metrelik uzaklıktanda ne görüntüsü alayımki anlamadım :)) ama biraz kurnazlıkHain Gülücük düşününce baya işe yarayacağı geldi aklıma saol.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Ben senin açığa çıkmayı bekleyen kurnazlığına bi kaç tiyo veriym istersen mesela bilgisayarda bluetoth 100 metre olabiliyo ki buda baya bi özellik katıyo zaten ayrıca 1 ay içinde yine burda yayınlayacağım nokia hack programıyla karşıdakinin kamerasını açabilceksin bide bu oldumu alsana röntgencilik:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    abi adam telefonu kıç cebine koyarsa ne röntgencilik olur ama off off ...euheuhuehuehuBüyük Gülücük

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Artık o senin zevkine kalmış bana kalırsa bi kızın kıç cebe daha iyi :)))

Toplam Hit: 1427 Toplam Mesaj: 7