Nokie E Serisine Format Atmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hocalar E65 telefonum var, bir süredir wireless da sorun yaşıyorum. Birçok yerde denedim wireless ı buluyor şifreyi kabul ediyor ama hiç veri aktarımı yapmıyor ve site açılmıyor. Format atmak istedim ama eski telefonumdaki kombinasyon ( şu * 3 Yes Açma/Kapama Tuşu) işe yaramadı. Telefonuma nasıl format atabilirim ya da bu bağlantı sorunu başına gelip de halleden oldu mu ? Teşekkürler tüm cevaplara.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    // çözüm bulunursa buraya yazayım.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Bunları denedinmi?

1 . Soft Format : Telefonlara soft format *#7370# tuşlarına basarak atılır. Bu tuşlara bastıktan sonra telefonunuz Orjinal Ayarlar yüklensin mi diye soracaktır. Bu soruya evet diyince güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir. Telefonunuz kapanacak ve 2-3 dakika sonra açılacaktır. Telefonunuz açıldığında fabrika ayarları geri yüklenmiş ve sonradan yüklenen dosyalar silinmiş vaziyette olacaktır. Bazı virusler soft formatla temizlenebilir. Ancak bazı virusler hard format atmadan temizlenemiyor.

2 . Hard Format : Telefonunuzu kapatıp *+3+yes(arama yaptıgınız tuş) tuşlarıyla beraber açma kapama düğmesine basarak telefonu açın ve bekleyin.
    OS7 serilerinde ekrana formatting yazısı gelir fakat OS8 ve OS8.1 lerde bu tip bir yazı gelmez. O nedenle OS7ler formatting yazısı
    gelene kadar tuslara basılı tutmaları yeterli fakat OS8 ve OS8.1'lerde bu tip bir yazı gelmediği için taki eller gelene kadar basılı tutmakta fayda var...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunları denedinmi?

1 . Soft Format : Telefonlara soft format *#7370# tuşlarına basarak atılır. Bu tuşlara bastıktan sonra telefonunuz Orjinal Ayarlar yüklensin mi diye soracaktır. Bu soruya evet diyince güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir. Telefonunuz kapanacak ve 2-3 dakika sonra açılacaktır. Telefonunuz açıldığında fabrika ayarları geri yüklenmiş ve sonradan yüklenen dosyalar silinmiş vaziyette olacaktır. Bazı virusler soft formatla temizlenebilir. Ancak bazı virusler hard format atmadan temizlenemiyor.

2 . Hard Format : Telefonunuzu kapatıp *+3+yes(arama yaptıgınız tuş) tuşlarıyla beraber açma kapama düğmesine basarak telefonu açın ve bekleyin.
    OS7 serilerinde ekrana formatting yazısı gelir fakat OS8 ve OS8.1 lerde bu tip bir yazı gelmez. O nedenle OS7ler formatting yazısı
    gelene kadar tuslara basılı tutmaları yeterli fakat OS8 ve OS8.1'lerde bu tip bir yazı gelmediği için taki eller gelene kadar basılı tutmakta fayda var...

eğer işletim sistemi symbian ise bu dediklerin geçerli e serisi yanlış bilmiyorsam  symbian değil bi bakayım yinede

edit:Symbian işletim sistemi üzerine kurulmuş S60 3. Sürüm yani bu yöntemler işe yarar :DDD 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

işe yaraması lazım verilen yöntemin

bu arada e  65 in görüntülü arama olayı yokmu yaw :\

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Ne yazık ki yok. Hard Format atmak istiyorum ama o işlem yaramıyor ne yazık ki.. Konuda da belirttim yaramadı diye ama tam okumadınız sanırım.

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    Ne yazık ki yok. Hard Format atmak istiyorum ama o işlem yaramıyor ne yazık ki.. Konuda da belirttim yaramadı diye ama tam okumadınız sanırım.

hacı istersen nokia software update olayı ile hem yazılımı güncellemiş olursun hem de format atmış olursun

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

hacı hard format olması lazım yani tuşlara basarken belki bi temasszılık olmuştur.tek başına mı yapmaya çalıştın?yani birinide al birlikte tuşlara basın garanti olsun yinede bende bi araştırayım 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 1495 Toplam Mesaj: 8