folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nokta Vuruşlu Yazıcılarla İlgili Kağıt Ayarı

Nokta Vuruşlu Yazıcılarla İlgili Kağıt Ayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu nokta vuruşlu yazıcılarla ilgili bilgim biraz kıt. bizdede epson lx-300+ var. fatura falan yazdırıyoruz. yazıyor hiçbir problem yok ama yazdıktan sonra kağıdı biraz daha attırması lazım koparmak için kağıdı, mal mal duruyo yazdıktan sonra. yan komşudada aynı problem var gittim yapayım die uğraş babam uğraş yapamadım. cihazın üstünde doğru düzgün tuş bile yok :D nerden yapılıo bu ayar pc denmi yoksa yazıcıdanmı. faturayı yazıyor öle kalıyor elle attırmak zorunda kalıyoruz kağıdı. çok sayın mürid ve mürideler yardımlarınızı bekliyorum :D

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Orda bir yerde feed tuşu olabilir bşr mandal şeklinde ileri geri yapar..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

adamım valla öyle bir tuş yok ama olsada zaten ben elle itiyorum kağıdı yandaki sarıcıdan. ayarlanıodu sayfayı fazladan attırma yazdıktan sonra otomatik kaydırıyodu kağıdı koparmak için.

resmide yazıcının budur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bak orda lf ff micro adjust yazıyo ya o butonlar...  nefert ederim cırrr cırrr cırrr

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

hmm yarın denicem bakalım. teşekkür ederim bro...

Toplam Hit: 2126 Toplam Mesaj: 5