N"Olmuş Bunlara Sonradan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Ya Çok garip geldi... 2 video .. birincisinde ürperdim..ama neden noldu oglan tekemi vurduda öyle olur bi insan nazıl o sekillere girer anlamadım..

http://www.youtube.com/watch?v=CzQ3QB4_exQ

ikinci video..Chriss angel.. sihirbaz mı neyse işte..kızı ortadan ikiye bölüyo..göz yanılması dicem bi göz o kadarmı yanılır/yanıltırı ..bunuda anlamadım..ki bu adamın akıl almaz bi kaç gösterisi daha var..

http://www.youtube.com/watch?v=yf4EaDtbBEk

bu olayların sebei hakkında yada sonunda olanlardan haberdar olan varmı ?

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Kalp krizi vs... Gibi bişey olabilir... Ama harbiden adam enteresan ölüyor evet...

İkinci videoda ise karı ile adam anlaşmalı... Bende öyle izlenim yarattı ;)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ewt anlaşmalı hatta kadının belden aşşası yok sakat bi kadın yani..ayrılan ayak kısmı falan yapma ayak :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    hoca kalp krizi diyosun bende öyle bişeler düşünmüştüm ama..futbol sahalarında kal krizi geçirenlerden bazılarıda var bilirsiniz.. onlar yatıyo kalbi sıkısıyo gözleri hafi acılıo..ölüyolar..bu adam nasıl ölüyo ya :( sekiyo vücudu çimde..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hsnky0 (23 hours ago)
    ya arkadaslar abartmayın,ben sporcu doktoruyum ve bu tarz olaylar sık oluyor ilk basta kırmızılı topa vururken bu ölen futbolcunun kafasına vuruyor,bu arada tahminimce,eger sizde dikkat ettiyseniz bu darbeden sonra futbolcu komaya giriyor.yani futbolcuya yapılan darbe sonucu beyin bag sinirleri kopuyor ve can cekisiyor aynı kurbanlık kestiginizde bazen kafası bile kopsa canlı canlı

demiş adamın biri :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    s*ktirsin ordan diyorum daha da bişey demiyorum o varlığa :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=cYCYH-snnZY

Adamın bu numarası da iyiymiş :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek
    ya bu criss angel insanlık yararına kullansa ya bu yeeneklerini gidiyo parmaklıkların üstüne yaıyo insanları ikiye bölüyo su üstünde yürüyo fln madem o kadar yetenekli gisin süper kahraman olsun süpermen fln olsun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ilk video hakikaten acayip yaa :S 

2. si de meçhul :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 9