Nootbook Görüntüsünü Notbook"A Aktarmada Hata....!!!Yardm:((
-
ya tüm araç gereçleri bağladım görüntü gelioo ama monitörde notnooktaki görüntünün yarısı görünüo..mause ekranın solundayken görunmuoo sağına en dibe getirince gözüküo..pekii ne yapmam gerek..acil..:S
-
oof aceleden yanlış açmışım NOTBOOK GÖRUNTUSUNU MONUTORE AKTARMA...
-
kabloyu bagladıktan sonra notebooktakı fn+crt/lcd tus kombınasyonunu kullan. Eger goruntude sorun varsa goruntu ozellıklerınde dual display clone gibi bişey olması lazım oraları olana kadar kurcala her driverda aynı degıl.
-
notnook'tan kastın bilgisayarın sanırım. Notebook yazman diğer insanlarında anlaması açısından bir artı kazandırır.
Ekran kartı ya da anakart'ta bir temassızlık olabilir.
-
hacı notebook u iki kere yazamamana aşık oldum :|
neyse noootttbok u başlatırken monitor kablosu takılı olursa büyük ihtimalle dual olarak başlayacaktır ekran;)
ii nootbuk lu günler
-
ya hayır anlatamadım sanırm...notbook a bi aygıt bağladm monitör girişinide ona...notbooktakı görüntüyü monitordn almak istiyorum..fakat monitörde notbooktaki görüntünün sadece yarı ekranı gelio..yanı monutore yansıyan göruntu kayıyoo sola..:S
-
1) O bağladığın harici aygıtın vertical ve horizantel katlarında sorun olabilir (elektronik devrelerinde) yada frekans ayarı tutmuyodur
2) Masaüstüne sağ tıkla özelliklerden ayarlara gel, orda ikincil monitör olayı var oraya gelip gerekli ayarlamaları yap