Normal İnternet Mi ? 3G Mi ?
-
Geçen ay "Vodafone 6GB Vodem aldım" normalde 30 tl fakat vergileri ile filan 35 olur dediler. Bu ay 40 tl ödeyeceğim :S 1 yıl taahüt imzaladım. Ben şimdi kapattırmak istiyorum. Kapattırabilir miyim mürid abiler ?
Birde abilerim aveanın filan bu 3G durumu nasıl bana 8GB-10GB- önerebileceğiniz bişi var mı ?
Yoksa normal internet mi bağlatıyım ? (TTnet, SuperOnline, vs. Download çok yaparım abiler.) Bu konuda da öneri istiyorum abilerim. 50-55 tl varsa sınırsız olarak ona da öderiz 50-55 ???
Allah razı Olsun...
-
cw'yi açacam diye tbt'yi açtı herhal.
dsmartın kampanyası vardı hem recevier hem de internet alıyosun 60 liraya.
3g türkiyede sadece turkcelle güzel o da kazık malum.
modem sözleşmenden cayamazsın sanırsam.imza çakıyosun çünkü sözleşmeye taahhüt verirken.
-
-
MbK bunu yazdı
cw'yi açacam diye tbt'yi açtı herhal.
dsmartın kampanyası vardı hem recevier hem de internet alıyosun 60 liraya.
3g türkiyede sadece turkcelle güzel o da kazık malum.
modem sözleşmenden cayamazsın sanırsam.imza çakıyosun çünkü sözleşmeye taahhüt verirken.
receiver filan hiç olmayacak hocam bana normal modemli sınırsız bi internet lazım :)
-
recevierla internete girmiyosun zaten amk.
onunla tv kanallarını izliyosun.modemin ayrı :)
-
MbK bunu yazdı
recevierla internete girmiyosun zaten amk.
onunla tv kanallarını izliyosun.modemin ayrı :)
La ben recevier ile youtube facebook google ye giriyorum :)
hatta tahribat a bile giriyorum :)
-
ttnet universiteli kampanyasi 53tl sinirsiz 8e kadar bir yil taahhutlu
-
internette ne yapıyorsun bunlar önemli. Online oyun oynayan biriysen Adsl > Vodafone 3g > Turkcell 3g > Avea 3g derim. Birçok oyunda denediğim kadarıyla Vodafone 3g'i Turkcell'in 3g Sin ping değerleri anlamında daha iyi.
Ha yok ben çok download yapmam internet sayfalarında gezinirim kotamı bilirim diyorsan eğer hangisi maddi yönden daha iyiyse onu kullan.