Norton

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Arkadaslar selam, ben yeni bir laptop aldim.Norton 2006' yi yaninda verdiler.Ama sorun suki sadece 3 ay deneme suresi var.Acaba bu sureyi nasil uzatabilirim..Bana yardimci olursaniz sevinirim..

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla bence hiç uzatıyom die uğraşma benim kullandığım zamanlarda internete girerken çok kasıyodu bilgisayarı en iisi yükle karpesky falan yükle paylaşım bölümünde bolca vardı serialleri ile birlikte ama bu sadece benim fikrim...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bitdefender 9 internet suite kullan
    :D
    ayrıca sonunun çözümü yeni bi serial bulmaktan geçiyor

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hoca o nortonu kullanman için sana para beleş vermeleri değil üstüne para vermeleri lazım :)

www.avast.com a gir indir adam akıllı bi antivirüs cillop gibidir :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karakule-Melekleri
    Karakule-Melekleri's avatar
    Erkek
    nortonu bulamadım avast kur

avast! Professional Edition 4.7.869

http://img85.imageshack.us/img85/3433/web26dd6.jpg

Tanıtım:
    Avast! sisteminizde tam güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı hacker saldırılarından ve virüslerden korur. Gelen saldırıları engeller ve size bildirir. İsteğiniz doğrultusunda sisteminizi virüs taramasından geçirir. Programın kolay kullanılabilir arayüzü, e-posta koruması ve otomatik güncellemesi gibi özellikleri vardır. Virüs, solucan ve truva atları (trojan) ile savaşmak ve sisteminizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız Avast! Professional Edition yazılımını kullanabilirsiniz.

Avast! Professional Programının Ayrıntılı Özellikleri :

# Tüm 32 ve 64 bit tabanlı işletim sistemlerini destekleyebilme
    # Anlık tarama desteği ile bilgisayarınıza o an bulaşmaya çalışan virüsleri de tespit edebilme
    # Posta istemci programlarını da destekleyen gelişmiş e-posta tarayıcısı
    # Program erişimi tarayıcısı ile programlara o anda bulaşmaya çalışan virüs hareketlerini de tanıyıp engelleyebilme
    # Tema destekli gelişmiş kullanıcı arabirimi (Ürünün programcıları ve sevenleri tarafından hazırlanmış tema eklentilerini buradan önizleyip, innDirebilirsiniz)
    # Senaryo engelleyicisi ile internetteki tüm sayfalara gizlenen zararlı kodları tam olarak engelleyebilme imkanı
    # Windows XP ve 2000 üzerinde, bilgisayar açılmadan (DOS kipinde) tarama yapabilme, böylelikle Boot virüslerine karşı da eksiksiz koruma sağlayabilme özelliği
    # Ekran koruyucusu ve hafızadaki tüm verileri anlık olarak tarayabilme
    # Klasör paketleme desteği ile virüslü klasörleri tüm erişime kapatabilme imkanı
    # Gelişmiş dil desteği ile Türkçe dahil olmak üzere birçok dili destekleme
    # Otomatik güncelleme sayesinde her hafta yeni virüs veritabanı dosyaları ile sürekli güncel kalan alt yapı

Yeni sürümde neler var ?

# Sistem taraması seçeneğinde artık sistem DLL dosyaları varsayılan olarak taranmıyor
    # İyileştirilmiş tarama hızı
    # Winny2 ve Google Talk taraması desteği
    # Windows 98 uyumluluğu geliştirmeleri
    # Exe sıkıştırması ve diğer dosya sıkıştırmaları için dahili tarama desteği
    # Windows 2003 ve Vista Beta 2 desteği
    # Windows Sürücü Koruması uyumu geliştirilmesi
    # Birçok hata giderilmesi ve düzeltmeler

avast! 4 Professional Edition is a collection of high-end technologies that work in perfect synergy, having one common goal: to give you the top grade protection against computer viruses. It represents an ideal solution for any Windows-based workstation.
    avast! 4 Professional Edition is a complete ICSA certified antivirus software for your company. It obtained VB100% awards in 2002/4 Virus Bulletin comparative reviews.

Changes in Version Version 4.7.869; August 6, 2006 :
    - Standard Shield now compatible with NT systems set up for the C@ security standard
    - minor fixes in the data storage
    - auto-updater now run with normal priority (used to be high priority)
    - minor enhancements in a number of unpackers (e.g. added support for old versions of UPX)
    - fixed a bug in LHARC unpacker
    - fixed a bug related to deletion of files from certain special archives; the "move to chest" operation used to, under certain circumstances, cause the file to be actually extracted to the avast folder
    - attempt to solve the problem with corruption of ThunderBird mailbox when a virus is found in its first email
    - files not scanned because of scan exclusions are not displayed in the Simple UI results dialog anymore
    - hyperlinks (e.g. "virus information") are now opened in browser's new window
    - Windows 9x: fixed a bug in data storage causing incorrect behavior if the program was installed to a folder with non-Latin character path name
    - minor optimization of memory consumption of the "avast! Antivirus" service (process ashServ.exe/aswServ.exe)
    - updater now more tolerant to corrupted data files

Homepage - http://www.iavs.net/eng/avast_4_professional.html

Size: 11.4 MB

Download English:http://www.turkdownload.net/links/7/click.php?id=105

Download Turkish:http://www.turkdownload.net/links/7/click.php?id=106

Crack:http://rapidshare.de/files/28477270/avast.Pro4.7-Kg.rar.html

Speed-Warrior Tim / Team www.Speed-Warrior.Net, w-c , köpekler , iskorbitx giremez ! Hani sitelerde ko admin olurya bende orda öyleyim ko adminim =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacim bak su adimlari uygula once suresiz kullanirsin...denetim masasindan program ekle kaldir a girip Norton 2006 ve symantec programlarini uninstall et.Sonrada ilk onerim Mcafee 8 enterprise i yukleyip kullanman antivurus olarak. 2.tercihin avast falan olsun...mcafee 8 enterprise in avantajini soyleyeyim...bircok av da olmayan kapatma ozelligi yok..herhangi bir virus tarafindan kapatilamaz cikis unitesi yok...bir diger en onemli ozelligi viruslerin bellekler arasinda gecisini onleyerek virusun kacmsini guclestiriyor...en onemli ozelligi ki bu kaspersky da falanda var ama digerlerinde pek gorunmuyor...virus buldugu zaman virusu temizlemek marifet degil virusun bulastigi dosyalari silmekte marifet degil...virus sistem dosyalarindan birkacina bulastiysa ve av bunu sildiyse tumden sistem karasiz hale gelebilir iste mcafee direk silmiyor onariyor dosyayi eger onaramazsa server a baglanip dosyanin orjinali olusturulmussa onu cekip takas edebiliyor falan filan...kafana gore takil..rene hocanin dedigi gibi eger norton kullanacaksan symantec firmasina fax cekip aylik para iste :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    Norton dengesizdir hoca hayvan gibi ram yer performans falan bırakmaz pc de. Adam gibi koruduğu da soylenemez..
    Ayrıca hocalar siz daha iyi bilirsiniz yaa; bu avast olacak halt trojan bankasına ceviriyo pc yi valla da billa da.
    4 ay onceydi avast'ı kaldırıp bit defender 9 u bir yukledim hoca taramada sayamadığım kadar trojan cıktı!!
    Tamam hafiftir falandir ama internete bağlı pc leri koruma konusunda bi boka yaramıyo valla.
    Nod32 yukle, bitdefender 9.0 yukle (tavsiye ederim), mcfee yukle ama avast olmaz (bence :D)

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Cevaplayan herkese tesekkurler..

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Kasperskyden sasma derim avastada hayir deme ..mcafede kullanislidir ..PAndada fena deil ama sen sen ol bu yazilanlarin hepsini kurma yoksa pc kafayi yiyip virus programlarida birbirlerini silmeye calisacak .(: Mcafeyi dene yada Avast'i ..KAsperda bu ara degisik bi durum var kolay gelsin ..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    ya bırak hepsi feci ram yiyo ben pc mi yavaş kullanıcama haftada bir format atarım daha iyi.. gelen trojenleride taratıp buluyorum zaten fazladan ram i niye kullansın bana yetmio :D

...
Toplam Hit: 2309 Toplam Mesaj: 10