folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Norton Antivirüs Gaming Edition + İlacı

Norton Antivirüs Gaming Edition + İlacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bir kaç haftadır güzel işime yarar bit anti virüs araşıyı içindeydim

aradığım ,kasper gibi kasmayacak ama nod32 gibi de her geleni içeri almayak birşeydi

avast,avg,nod32,kaspersky,mcafee,avira antivir  denedim pek bana göre olmadıklarını gördüm

hatta şöyleki kaspersky in son versiyonu ile pc yi tarattım ama virüs olmasına rağmen bulamadı 

norton ilk çıktığı yıllarda gerçekten güzeldi hatta sonralarda afallayınca biz  (2004-5-6) eski programa sadece yeni anti nin virüs veritabanını ekliyorduk 

tabi sonradan internet security vs vs bir sürü özellik eklenti antilere ama norton harbi bir ara sıçtı pc deki msn i fln silmişti çok iyi hatırlıyorum daha yeni formatlı pc de ares msn gibi bir çok normal yazılımı silmişti bende onu silmiştim =) 

neyse sonuca gelelim birçok kişi 2009 da kendini yenilediğini düzeldiğini söyledi bende chip.com.tr nin testine  ras geldim

http://www.chip.com.tr/konu/guncel-virus-tarayicilar-kapisiyor_15355.html

en iyisi bunu seçmişler indirdim beğendim netten ilacını buldum sizinle paylaşıyorum  bu gecelik fazla kurcalamayacağım ama 

güzel gibi taramada iyi sonuçlar var chip in testlerine bakarsanız diğer antilere göre baya üstün çıkmış 

indirip denemek isteyenler için 

http://turkdepo.net/PanxeR/u3nvtsef89w9/NAVGE.rar.html

içinde 2 seçenekli ilaç var 1.seçenek 15günük deneme sürümünüzü resetleyerek her seferinde 15 gün olarak kullanmanızı sağlıyor

2. seçenek ise 15günlük deneme sürenizi 90gün yapıyor 

not: norton dosya içindeki reset programını hack tool olarak gördüğü için (zararlı yazılım olmamasına ramen ) zip den çıkardığınızda siliyor

oyüzden nortonu kapatıp öyle gerçekleştirin işleminizi

(diğer not: anti yi ilk kurduğunuz da lütfen ilk işiniz update leri yapmak olsun )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Virüs%20saldırısı!%20Peki,%20şimdi%20ne%20yapmalı?

bu arada çok fazla oyun oynadım için bu versiyonu tercih ettim isteyenler norton 360 ve diğer ürünlerini kullanabilir daha sağlıklı olur

onları da upload edersem buraya eklerim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek
    sağol bilader böyle bişiye ihtiyacım var dı sağol

I know me you know you.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Antivir mi daha cok kasıyo bumu not tecrucelerim antileri cracklı kullanmayın dio lisans temizi

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    CHIP veya PCNET okuyarak güvenlik hakkında bilgi edinemezsiniz.Genelde parayı bastır birinci ol mantığı güdüldüğü için sürekli testlerde Norton birinci olur ama iş korumaya gelince 0dır.Nedense bu dergilerin bişi öğretmeye kalktığı bazı pc görüntülerinde Avira ve Kaspersky kullandığı görülebilir.Norton'un en iyi olabilmesi için Nod32 gibi bi dandik programı bile geçmesi gerekirki diğer rakipleri ise Avira,Kaspersky,GData,Avast! gibi antivirüs firmalarıdır.Tavsiyem Avira ve Kaspersky'den yana..
Toplam Hit: 1351 Toplam Mesaj: 5