Norton Dns Tahribat'ı Zararlı Site Olarak Görüyor.
-
merhaba sevgili müridler ve özellikle mod ve adminler.youtube ve google servisleri yasağı nedeniyle farklı farklı dnsler denerken norton dns'i deneyeyim bi dedim.tahribat'a girmeye çalıştığımda aşağıdaki ekranı aldım.
norton dns dünya çapında opendns ve google dns den sonra 3. en çok kullanılan dns, bu durumun önüne geçilmesi gerektiği düşüncesindeyim.bilgilendirme olması açısından bu konuyu açıyorum

-
şimdi aklıma geldi, eğer norton dns girişi engelliyorsa norton antivirüs kullananlarda da engelleniyor olabilir ? var mı norton kullanan beyler ?
-
o zaman o nortona kafam girsin hic sevmedim zaten..
-
engellemiyor ama zararlı site olarak gösteriyor.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------(Y) Aynen aga birde en iyi virüs programı olacak şerefsiz :D:D
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------nortonun aq böyle boktan iğrenç yavaş ve beyinsiz bir anti olamaz kanaati içerisindeyim
-
aviranın firewall da tahribatı belirli aralıklarla yasaklı site olarak gösterio fakat google üzerinden girince bir sorun olmuyor
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------ee haklı o zaman,tahribatta takılıpta aklı yerinde olan kaç kişi gördünüz..zararlı :))
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------blocked diyor hocam, bildiğin engelliyor riski göze alıyorum deyip de girmek için tıklayabileceğin birşey yok =)