Norton Ghost Boot Disc???:S
-
şimdi arkadaşlar bu norton ghost ta boot disc olayı varmış ancak bende cd halinde ve veya boot cd si olmadığı için aylaaar önce aldığım yedeği restore edemiyorum
norton ghost 9.0 versiyounu kullanıyom :S ama ne programda ne kurulum aşamasında nede image alırken boot cd yapcan mı demiyo?
ghost 9.0 boot cdsini yapmnayı bilenler varsa yada elinde olan varsa acep bağışlayabilirmi?:D
normalde uzantı .gho ama bendeki yedeğin uzantısı .v2i
bi fikri olan varmı yeni sürümle ilgili -
hoja boot disket oluştur ghostun seceneklerinden ghost boot disket oluştur sorna neroyu aç bootable cd yi sec boot klasörü olarak disketi seç ileriye tıkla içine atmak istegin başka bişşey varsa at sonra yazdır cd ye
-
ya güsel kardeşim yok işte a.qmun ghostunda başlangıç disketi yap şeysi
aha scr
http://img91.imageshack.us/img91/4470/adsz7ty.jpg -
Hoca ben dosta çalışan ghos.exe adlı programı kullanıyorum,eski sürüm ama sonuçta aynı işi ,hem de basit.Boot diske gelince menülerden toolsa bir bak. Eğer yoksa kendin oluştur.İnternetten win 98 in başlangıç disketinin dosyalarını çek,içine ghost exe ve .gho yu at ve cd ye yazdır. Eğer v2i diye bir uzantı varsa hatalı almışsın,bence dediğim gibi benim kullandığım ghostu kullan.
660 KB
http://www.hemenpaylas.com/download/360585/ghost.exe.html
-
Bu arada kullanımı şöyle,
Menülerden Local=> Partiton=>Form image =>>>> gho uzantılı imageyi geri yükler.Seçeceğin partitionlara dikkat et
Local=>Partition=>To image ===> Seçilecek olan partitionun yedeğini alır
Hoca burda önemli olan hangi partitiondan hangisine yükleyeceksin.Onlara dikkat etmezsen valla tüm sistemin çöker.Azcık ingilizceden çakıyorsan zaten anlarsın
-
şimdi ertanım şööle bişi war eski yani 8.0 8.3 sürüm benim elimde de war ama ama ben yedeği 9.0 win verisyonundan aldım ve yedeğin uzantısı .gho değil ".v2i"
yoksa hiren"s boot cd de fln var eski sürümler o upload ettiğinde war bende ancak
disklerimin hepsi de ntfs..98 in boot diskiyle erişemem disklere
o yüzden ghost 9.0 olcak ipnenin boot disk ine mahkumum :S
ağlıcam a.q
sen o kadar al yedeği sonra yüklemek isteyince döte patlasın
yok mu aranozda hiç 9.0 ı kullanan??
edit:
okula gidiyom a.q inşallah bilen çıkarda formatla uğraşmam -
a.q ne paylaşımcı bi forumumuz war :D:D harbi adamlar kızmakta haklıymış a.q
-
amele laa ertanla iyi muhabbet çevirmişsiniz :))
-
: ))
Amele hoca senin için üşenmeyin kuracağım deneyeceğim a.q. o zaman bakarız :D
Toplam Hit: 2517 Toplam Mesaj: 9