Norton Go Back Kuran Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://hotfile.com/dl/75365190/0d8163b/Norton.GoBack.rar.html

kurulumu bilen varmı acaba deneyen varmı resimli anlatım goremedim googlede.hdd çökertmeyelim birde

Norton GoBack v4.0 Retail Full

Norton Go Back 4.0 PC nizi ve bilgilerinizi %100 guvence altina almayi vaat ediyor ve bunu yapiyorda. Programı kurduktan sonra HDD de kendine yer aciyor 2gb kadar snapshotlari dakika dakika aliyor. Sistemde problem çıktığında sistemi yeniden başlatın. Programın arayüzü görünecektir. Space tıklarsanız hangi tarih ve zamana dönebileceğiniz liste çikar. Seçin bir saat önce 12/24 birgün yada bir hafta önceye pcnizi götürsün seçtiğiniz zamandaki bütün bilgileriniz çöp kutusu vs hepsini geriye getiriyor…

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Deep Freeze kullan hocam...

eskiden go back ile hoş olmayan tecrübelerim vardı.

cıkarttığı iki menü var full ve hızlı seçenek...

hızlıyı seçip işletim sistemini çökerttiği oldu...

deepfreeze idealdir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

deepfreeze ben bilmiyorum.farklı sürümleri var sanirim.kurulumuda zor gibi-- bende WinRollBack kurulu şu anda

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Deepfreeze kullanımı, nokia 3110 da telefon etmekden daha kolay bi programdır hocam

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Norton Go Back ide bilmiyorsun ama ? DeepFreze en sağlamı kurulumu vs çabuk ve kolay Go back açılışta sistemi yavaşlatmakta.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bir tanıdık yıllardır WinRollBack kullanıyor.problemsiz çalışıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Bi Kere Kurdum Mahfetti Pc yi.Hiç Tavsiye Etmiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DF varken ne gerek varki yeni sürümü bile yok onun df hep kendini geliştiriyor go back i kullanan df yi çok rahatlıkla kullanır kullanımı çok basittir

edit : bu willrolback nasıl yaw  df ile aynı görevimi görüyor acaba? 

Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 8