Not Hesaplama Programı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben bi not hazırlama programı yapıyorum visual basicte simdi bi text box var burda 24 altı olursa dier text boxda 0 2485 olrsa 5 olacak klasik not hesaplaması işte nese benim yazdıım kod su

(ARKADASLAR KODU Kopyalamıyo daha bugun farkettim link attım bakın bi)

http://img429.imageshack.us/my.php?image=adsz4pw.jpg

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Private Sub Command1_Click()

If a.Text <= 24 Then
    b.Text = 0
    Else
    If 24 < a.Text <= 85 Then
    b.Text = 5
    End If
    End If

End Sub

bi buton ekle anlaşılacağı gibi boxların ismini yada butonun adını deiş kodu böyle else ekleye ekleye kullan yada case methodunu kullan sana kalmış
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eNVeR_SaLiH
    eNVeR_SaLiH's avatar
    Erkek
    mato.text e in başına val fonksiyonun girmen yeterli olcaktır;)

yene if val(mato.text) > ....

gibisinden ;)

eNVeR.SaLiH
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    ya kardes yine olmadı bak 24 den oncesi için 0 ı alıyor . 24 le 45 arası notlar için 2 yi alıyor fakat 45 den buyuk butun notlara 1 yazıyor nolur bi çozek su işi yardım edin

http://img139.imageshack.us/img139/8538/adsz4lz.jpg

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    kardeş http://www.hemenpaylas.com/download/581627/Yeni_Metin_Belgesi.txt.html

ye attım kodu içinde açıklamasi var

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    cok tesekur ederim saol kardes yaptım sonunda

Toplam Hit: 2095 Toplam Mesaj: 6