Not Ortalaması İle Alakalı Karar Veremıyorum
-
Beyler genel ortalama 2.73 geldi ben 3.0 ın uzerınde cıkmayı planlıyordum ama son finalim iyi gecmedi ve 34 almişim DC ile gectım. Hoca bu Sınav ıcın çan sistemi yapmiş. Büte girip 60 alsam BB düşücek. Yanlız hoca cok degişik bi adam girip sınavdan kalmakda var acıkcası kara veremedım .. Büt e girsem 25 alsam şuankı notumu alacagım en kötü .. 60 aldıgım zaman not ortalamam 2.98 olucak .. ilerde akademik kariyer düşünüyorum acıkcası .. sımdı gidip sınava girsem bana en aşşa 200tl ye patlicak yol masrafı yemek felan derken .. ne yapmam lazım sizce bı akıl verın 2.73 de kalsın yoksa gidip gireyim şansımı deneyımmı 2.98 e cıkarmak ıcın ?
-
Bence genel bir tekrardan sonra gidip şansını denemen daha mantıklı.
-
u235 bunu yazdı
Bence genel bir tekrardan sonra gidip şansını denemen daha mantıklı.
Hoca baya sıkıntılı ben kendıme guvenıyorum 50 nın altında not almam .. ama bide ters köşe olursak o zaman ortalamam 2.55 lere düşücek. O da benım tatılımın zehır olması demek .
-
ileride akademik kariyer dusunuyorsan, 2.73 ile 2.98 arasinda coook buyuk bir fark var, haberin ola. su anki aklim olsa milyar lira da versem, 1 sene daha da kalsam, o dusuk aldigim sinavlara tekrar tekrar girerim. dusuk ortalamayla mezun olmak omur boyu bela.
-
Pişman oldum gırmedıgıme .. hoca cok kolay sormuş .
-
h2run bunu yazdı
Pişman oldum gırmedıgıme .. hoca cok kolay sormuş .
ben sana gir dedim bak kaldın taklaya