Notbook Tavsiyesi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şu iphone 5 i çalınan kardeşime( http://www.tahribat.com/Forum-Calinan-Iphone-5-Sonrasi-Hirsiz-Bilgi-Ve-Resimli-190129/ ) menejerlik oynayabileciği, üniversite de ki sınavlarına girebileceği rahat rahat film izleyebileceği 8 10 sene kullanabileceği 2.000 TL ye kadar bir notbook lazım. Marka model kampanya tavsiyelerinizi bekliyorum. 

not: Hırsızla alakalı yada Telefonla alakalı birşey çıkmadı hala merak edenler için dipnot :))

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

öğrenciyse dell öneririm anasını zikecek çünkü adamlar üniversite bahçesinde bile tamire geliyorlar ;)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

öğrenciyse dell öneririm anasını zikecek çünkü adamlar üniversite bahçesinde bile tamire geliyorlar ;)

sistem çok değişmiş adam ünide ki sınava evden giriyor kullanıcı adı ve şifreyle üni sitesinden bizim zamanımız da yoktu böle şeyler :)) yani üniye götür getir olmucak evde kullanılacak.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

yaw arkadaşlar almıyım mı şu zamanda bi makine niye kimse ses etmiyor. :)

Toplam Hit: 603 Toplam Mesaj: 4