Note 2 De Kulaklik Cikisimi Yetmiyor(Cozum)
-
Cok muzik dinlemeyi seven biri olarak ve ozellikle birde yuksek sesle dinlemeyi seven biri olarak note 2 nin kulaklik cikisinin sesini pek begenmedim. Aradim taradim google derya ben balik buldum nasil yapildigini belki ihtiyaci olan birisi olurda buradan hemen cozume ulasir diyerekden konuyu actim.
asagida sesi 55 db ayarlanmis ayar dosyasi mevcut 58db ve 60 db denedim ancak pek iyi sonuc alamadim cizirti yapmaya basladi telefon ideal ayar 55db olarak asagiya linkini koydum.
diyceksiniz linki koydunda biz nasil yapacagiz?
guzel soruya dilim dondugunce anlatayim oncelikle telefonunuzun root olmasi gerekiyor cunku sistem dosyasinda degisiklige gideceksiniz. rootlama icin hz google sorabilirsiniz.
geriye kalan zaten cok basit yapmaniz gereken indirdiginiz dosyayi telefonunuzun system/etc klasorunun icerisine sallamak baskada birseye gerek yok. (ama oncelikle default_gain.conf dosyanizi mutlaka yedekleyin)
hayirli kullanmalar
-
güzel... teşekkürler paylaşım ruhlu dostum :) antreman yaparken nefesimden duyması zor oluyordu işime yarıyacak.
-
varsayılanı kaç ki normalde
-
50 db saniyorum arkadasim
-
30 yaşındayım ve bu yüksek ses müzikten dolayı 2 kulagımda da %20 duyma problemi var.aman dikkattttttttt diyorummm
-
ayrıca android de power amp gibi uygulamalar kullanarak da bu gain i elde edebilirsiniz. bana stok bi equalizer ayarı söyliyebilecek var mı ? her şarkı için değiştir değiştir sıkıldım. her türlü şarkı da dinliyorum.
-
note2 nin orjinal kulaklığı benim kulağıma olmuyor takıyorum düşüyor :D aynı problemden muzdarip olan var mı ?
-
DjBlueMaN bunu yazdı
30 yaşındayım ve bu yüksek ses müzikten dolayı 2 kulagımda da %20 duyma problemi var.aman dikkattttttttt diyorummm
30 yaşındayım ilk wolkmenimi 6 ay para biriktirip lisede aldım hala yükseksesle müzik dinlerim duyma problemim yok D
bu arada geçmiş olsun
-
samaccc bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
30 yaşındayım ilk wolkmenimi 6 ay para biriktirip lisede aldım hala yükseksesle müzik dinlerim duyma problemim yok D
bu arada geçmiş olsun
Normal şartlarda hissetmiyorsun zaten dostum bende periyodik muayeneye gidene kadar bilmiyordum.
ses odasında test yaptırmanız lazım doktor yüksek seste müzik dinlemeye devam edersem 40-45 yaşında işitme cihazı ile gezeceğimi söyledi