Note 2 De Kulaklik Cikisimi Yetmiyor(Cozum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Cok muzik dinlemeyi seven biri olarak ve ozellikle birde yuksek sesle dinlemeyi seven biri olarak note 2 nin kulaklik cikisinin sesini pek begenmedim. Aradim taradim google derya ben balik buldum nasil yapildigini belki ihtiyaci olan birisi olurda buradan hemen cozume ulasir diyerekden konuyu actim.

asagida sesi 55 db ayarlanmis ayar dosyasi mevcut 58db ve 60 db denedim ancak pek iyi sonuc alamadim cizirti yapmaya basladi telefon ideal ayar 55db olarak asagiya linkini koydum.

diyceksiniz linki koydunda biz nasil yapacagiz?

guzel soruya dilim dondugunce anlatayim oncelikle telefonunuzun root olmasi gerekiyor cunku sistem dosyasinda degisiklige gideceksiniz. rootlama icin hz google sorabilirsiniz.

geriye kalan zaten cok basit yapmaniz gereken indirdiginiz dosyayi telefonunuzun system/etc klasorunun icerisine sallamak baskada birseye gerek yok. (ama oncelikle default_gain.conf dosyanizi mutlaka yedekleyin) 

hayirli kullanmalar

https://www.dropbox.com/s/0ho1bm0aagnqz0s/default_gain.conf

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

güzel... teşekkürler paylaşım ruhlu dostum :) antreman yaparken nefesimden duyması zor oluyordu işime yarıyacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

varsayılanı kaç ki normalde 

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    50 db saniyorum arkadasim

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

30 yaşındayım  ve bu yüksek ses müzikten dolayı 2 kulagımda da %20 duyma problemi var.aman dikkattttttttt diyorummm

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ayrıca android de power amp gibi uygulamalar kullanarak da bu gain i elde edebilirsiniz. bana stok bi equalizer ayarı söyliyebilecek var mı ? her şarkı için değiştir değiştir sıkıldım. her türlü şarkı da dinliyorum.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

note2 nin orjinal kulaklığı benim kulağıma olmuyor takıyorum düşüyor :D aynı problemden muzdarip olan var mı ?

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

30 yaşındayım  ve bu yüksek ses müzikten dolayı 2 kulagımda da %20 duyma problemi var.aman dikkattttttttt diyorummm

30 yaşındayım ilk wolkmenimi 6 ay para biriktirip lisede aldım hala yükseksesle müzik dinlerim duyma problemim yok D

bu arada geçmiş olsun

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

30 yaşındayım ilk wolkmenimi 6 ay para biriktirip lisede aldım hala yükseksesle müzik dinlerim duyma problemim yok D

bu arada geçmiş olsun

Normal şartlarda hissetmiyorsun zaten dostum bende periyodik muayeneye gidene kadar bilmiyordum.

ses odasında test yaptırmanız lazım doktor yüksek seste müzik dinlemeye devam edersem 40-45 yaşında işitme cihazı ile gezeceğimi söyledi

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 9