Note 2 İcin Muzikleri Siraya Dizme
-
Merhaba arkadaslar note 2 telefonumda gecen gun trafikte mp3 acayim dedim listem karisti ve duzeltemedim basina gelen varmi ? En son indirdigim ilk basta olsun istiyorum fakat birturlu yapamadim nasil yapabilirim arkadaslar ?
-
muzik calarda klasorler sekmesindeki download klasorunu secersen eklenen sarkida otomatik olarak gelir..
kendi listeni olusturabilirsin.. veya favoriye ekleyebilirsin.
-
onu bılıyorum fakat mevcut sarkıları nasıl sıraya dızıcez?
-
Hocam, stock ROM kullandığınızı varsayıyorum. Eğer hafızada farklı türdeki müzikler için farklı klasörler oluşturduysanız ve Müzik Çalar'da müziklerinize "Klasörler" kısmından ulaşıyorsanız müziklerinizi kafanıza göre sıralayamazsınız. Telefon her bir klasördeki müzikleri otomatik olarak alfabetik sıraya koyuyor. İstediğiniz harfle başlayan müziğe ulaşabilmeniz için de ekranın sağ tarafındaki harf kısayollarına basmanız yeterli.
Ancak siz alfabetik sıralamayı istemiyor, kendi sıralamanızı yapmak istiyorsanız o zaman sizin kullanmanız gereken kısım "Klasörler" değil "Parça Listeleri" olmalı. "Sık Kullanılanlar", "En Sık Çalınanlar", "Son Çalınanlar" ve "Son Eklenenler" listesinin altına ismini kendinizin belirleyebileceği bir parça listesi oluşturmanız gerekiyor. Oluşturacağınız parça listesine de hangi şarkıyı hangi sıra ile koyarsanız koyduğunuz sıra bozulmadan listede görünecektir. Parça listesi oluşturabilmek için menü tuşundan "Çalma Listesi Oluştur"a basarak istediğiniz ismi verebileceğiniz bir çalma listesi oluşturabilirsiniz. Veyahut yine Müzik Çalar içerisinden ilk ekleyeceğiniz müziğin üzerine basılı tutarak, çıkacak menüde "Çalma Listesine Ekle"ye basabilir, buradan açılacak ekranın sağ üst köşesindeki "+" kısmından yeni parça listesi oluşturabilirsiniz.