NOTE 2 Orginal Haline Getirmek
-
forumlarda falan baktım ama gayet karışık bir iş. eski bir ios cu olarak android e kafam çok basmıyor. işlemi yapıyorum ama terimlerden çok uzağım.
şimdi olayı şu şekilde anlatayım.
NOTE2 cihazıma custom rom attım. rom güzel fakat ileride olduda orginale dönmek istersem bu işlemi nasıl yapacağım ? bilen birileri varsa anlatabilirmi şöyle detaylı detaylı indirme linkleriyle birlikte ?
Mod: Gereksiz yere konuları gizlemeelim...
-
stock rom'unu indirip custom rom'u kurduğun şekilde stock rom'u kuracaksın olacak bitecek hocam.
-
hocam onu biliyorum ama sanırım modem kernel ve sayaç diye bir olaylardan bahsediyorlar. onu anlamadım ben :(
-
hocam konuyu niye gizliyorsun samsung görür de sana dava açar diye mi ?
bu üstte verdiğim linke iyi çalış herşeyine çare bulur
-
Freak bunu yazdı
hocam onu biliyorum ama sanırım modem kernel ve sayaç diye bir olaylardan bahsediyorlar. onu anlamadım ben :(
flash counter'ı sıfırlaman gerek bunun için de perseus kernel yüklemen gerek.Çünkü flash counter'ı sıfırlayan program bir tek perseus kernel'de adam gibi çalışıyor.Stock rom'a dönmek istediğinde önce perseus kernel kurup flash counter'ı resetleyeceksin ardından normal bir şekilde stock rom'u kuracaksın.
-
teşekkürler zaten kurduğum rom da perseus kernel i seçmiştim. dur bakalım arkadaşın verdiği linki bir kurcalayayım.
-
Freak bunu yazdı
forumlarda falan baktım ama gayet karışık bir iş. eski bir ios cu olarak android e kafam çok basmıyor. işlemi yapıyorum ama terimlerden çok uzağım.
şimdi olayı şu şekilde anlatayım.
NOTE2 cihazıma custom rom attım. rom güzel fakat ileride olduda orginale dönmek istersem bu işlemi nasıl yapacağım ? bilen birileri varsa anlatabilirmi şöyle detaylı detaylı indirme linkleriyle birlikte ?
Mod: Gereksiz yere konuları gizlemeelim...
ekran olayı nasıl s3ler gıbı saglam mı cıhaz almaya deger mı ?
-
sanırım yaptım :)
bu arada konuyu gizleme olayı el alışkanlığından :)
-
http://www.sammobile.com/firmwares/ buradan rom indirebilirsiniz.
-
sokoban bunu yazdı
stock rom'unu indirip custom rom'u kurduğun şekilde stock rom'u kuracaksın olacak bitecek hocam.