Note 4 Hangi Rom?
-
Selamlar,
1.5 seneye yakındır Note 4 kullanıyorum. Kendi romu fena değildi ama iyice kasmya başladığında 3 ay kadar önce değiştirdim. Şuan galaxy S5 veya Note 5 ten portlanmış manuel bi rom var. Araştırdığımda yorumlara falan bakarak en ideal gördüğüm o idi. Yalnız zamanla çok hızlı şekilde mallaştı.
Widgetlar kayboluyor, uygulamalar sanki chromeda çerezleri silmişim gibi tekrar giriş yapmamı istiyor, bilgilerim gidiyor falan.
Spotify'ı açamadığım dahi oldu.
Bazen SD kartı okumuyor. ( donanımsal gerçi muhtemelen, ama ben pembe gözlüklerle bakıyorum, işletim sistemi okuyamıyor :D )
uzun lafın kısası Note 4 için ideal güzel bi Rom arıyorum...
En son baktığımda, Cyanogen versiyonu halen çıkmamıştı... Şuan da çıktığını sanmıyorum..
Teşekkürler
-
-
Samsung nasıl yapıyor bilmiyorum ama 2. Yılında telefon ya kasıyor yada bozuluyor. Fabrikada içine sayaç koyuyorlar sanırım.
-
mkyb bunu yazdı
Samsung nasıl yapıyor bilmiyorum ama 2. Yılında telefon ya kasıyor yada bozuluyor. Fabrikada içine sayaç koyuyorlar sanırım.
Ahahaha dogru diyosun hocam.
Valla ben de note 4 kullaniyorum oyle bir sorun daha yasanmiyor. Belki standart sisme yaomistir rom. Telefonu bi 0ladamayi deneyin isterseniz.
-
mkyb bunu yazdı
aslında içindeki hdd olarak kullandığımız disk kullanımdan dolayı eskiyor ve bu hale geliyor samsung kaliteli kullanmıyor. o chip'i değiştirirseniz 250-500 arası sanırım. Telefon yine roket oluyor.
-
S2 kullanıyorum 5 senedir donma yok hiçbişey yok baya yıpratıyorumda telefonu note 4 nasıl donar abi sağlam telefon yani ilginç cynanogen yukle barı
-
Yigit bunu yazdımkyb bunu yazdı
aslında içindeki hdd olarak kullandığımız disk kullanımdan dolayı eskiyor ve bu hale geliyor samsung kaliteli kullanmıyor. o chip'i değiştirirseniz 250-500 arası sanırım. Telefon yine roket oluyor.
Emmc çipini diyorsun. Samsung üretimi çip kullanan Nokia 520'de başıma geldi. Telefon 3. yılın sonunda işletim sistemini yükleyemediği için bios ekranında kaldı bildiğin. Şuan çöp.
mkyb tarafından 30/Mar/16 15:00 tarihinde düzenlenmiştir