Note II Satıyorum, Bilgisayar Takas Olur.
-
Merhaba arkadaşlar yeni servisden geldi camı kırıldıydı komple değişti 500tl masraf yaptım şimdi satmak istiyorum. Bir oyun bilgisayarına ihtiyacım var üste para verebilirim sadece kasa olarak satın alıcam ilgilileri bekliyorum.
-
Nakit ne istiyorsun.. fatura garanti ne durumda? Ve şehir neresi hocam?
resim de istenir tabiki..
-
Kara_Mc bunu yazdı
Nakit ne istiyorsun.. fatura garanti ne durumda? Ve şehir neresi hocam?
resim de istenir tabiki..
Resmi çekebileceğim bi cihaz yok hocam aynadanda birşey anlaşılmaz. Ekranı yeni değişti ve hiç kullanmadım sıfır telefon olarak düşünebilirsin. Faturası garantisi var onları gönderirim yanında. 2 kere kırdım 1m masraf yaptım satın aldığımda 2mydi. 800tl'ye satmak koyuyor ama yapacak birşey yok.
S0KR4T3S tarafından 25/May/15 12:12 tarihinde düzenlenmiştir
il kastamonu ama yüzyüze olması şart değil gittigidiyor üzerinden güvenle yapabiliriz alışverişi -
Kastamonuda tanıdık var alışverişte sıkıntı olmaz..
soran 1-2 kişi var.. bende note 2 kullanıyorum..
tavsiye edicem.. akşama kadar haber veririm.
-
ekranı kırmışssın birde 800 lira diyorsun 700e ss düşeceksin satmak istiyorsan.
-
GodofWar bunu yazdı
ekranı kırmışssın birde 800 lira diyorsun 700e ss düşeceksin satmak istiyorsan.
ekranı kırdımda kırıkmı satıyorum sanki yaptırdım 0 kilometre oldu kasası fln herşeyi değişti
-
Tamir gormus cihaz pek tercih edilmrz ondan fiyat dus diyor.
Tamir yaptirdigin yer resmi krndi teknik servisi degilse de garantiyi unut.
-
hocam tamir görmüşle ne alakası var bence bir tek türkiyede var bu fiyat düşme olayı.
Aynısı arabalar için de geçerli. Araba sağ arkadan darbe almış kasko 1500 tl karşılığında yaptırmış.
Camına çocuklar taş atmış onu da değiştirmiş sıfır cam ile.
35 k lık araba Araba rahat 31-30 a düşüyor.
neden? yapılmış mı ? evet. Sen çarpmayacakmısın hiçbir yere? Çarpacaksam da ben çarpayım gibi bir düşünce olamaz herhalde zevk değil bu çarpma işlemi.
adam 500 tl harcayıp telefonun camını taktırmış.
Haa garanti olayını sorarsanız ona evvallah deirm. Garantisi bozulmuş ise fiyat düşer evet. Çünkü bir güvencesi olmamış oluyor telefonun.
Almanyada adam arabayı komple boyatıyor ve satıyor. Alan adam teşekkür ediyor tertemiz verdiğin için diye. Bizde komple boyalı arabayı 1 yılda satamazsın.
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam tamir görmüşle ne alakası var bence bir tek türkiyede var bu fiyat düşme olayı.
Aynısı arabalar için de geçerli. Araba sağ arkadan darbe almış kasko 1500 tl karşılığında yaptırmış.
neden? yapılmış mı ? evet. Sen çarpmayacakmısın hiçbir yere? Çarpacaksam da ben çarpayım gibi bir düşünce olamaz herhalde zevk değil bu çarpma işlemi.
Haa garanti olayını sorarsanız ona evvallah deirm. Garantisi bozulmuş ise fiyat düşer evet. Çünkü bir güvencesi olmamış oluyor telefonun.
Almanyada adam arabayı komple boyatıyor ve satıyor. Alan adam teşekkür ediyor tertemiz verdiğin için diye. Bizde komple boyalı arabayı 1 yılda satamazsın.
Hocam ikinci el arabalardaki sistemin böyle olmasının sebebi aslında arabalara fabrikalarda atılan boyanın sonradan yapılan boyamalara göre daha kalın katmanlı olması. Tabi ki fabrika boyamaları daha uzun ömürlüdür ama piyasada her önüne gelen "ucuz komple araba boyarız" dediği için araba boyalı diye direk fiyat düşürmek yerine arabaya atılan boyanın da ne kadar kaliteli olduğunu incelemek gerek. Mesela gider parayı bayılır servisine fırın boya yaptırırsanız, hem boya öncesi durumunu servis kayıtlarından çıkarabileceğiniz için hem de servis garanti ve kalitesinde işçilik alabileceğiniz için araba değer kaybetmez, en azından ben öyle düşünüyorum. Çünkü servisler fabrika çıkışı boya kalitesine ulaşabilmek için en az 3 kat fırın boya atarlar. Ama sırf daha az para harcamak için sanayiye götürürseniz sonra "arabaya komple fırın boya attık diye fiyat düşüyorlar" diye kızıp bağırmayın.
Ben de piyasada gezen ve artık arabanın insanlara kendini acındıracak seviyede boya bozulmalarına maruz kaldığı halde "boyası orjinal abi" diyerek kakalamalara ifrit oluyorum. Bir boya bozulması varsa orjinal ya da değil, gider yeniden fırın boyama yaptırır, arabanın değerini artırırsın. Çünkü senden sonra alacak adamı masraftan kurtarmış olursun. Ancak bizim ülkemizdeki ikinci el piyasasında cirit atan ölücülerin, sırf tampon ve kaporta hasarı olan kazalarda "abi bunun motor da gitmiştir" diyerek insanların mallarına fiyat biçmeleri gerçekten içler acısı geliyor bana.
-
myblackworldweb bunu yazdı
akli basinda bi yorum ak :D harbi gecen arkadan carptim birine adam abi 2013 arabayi siktin ilk kazasi bu falan die costu :D sasirdim kaldim ak abi degeri dusuor falan arabanin servisde cikicak bu kaza falan dedi dedim nolcak abi degeri duser falan :D ulan kartali boyayip wv die satmioruz ki alti ustu cizik icin boya yada far degisimi vs :D
adam sanki ben cami yaptirdim +500 isterim dior :D Turkiyede gordum bu olayi bitek
dusme hocam fiyat falan ne alakaya maydanoz