Notebook Alacağım Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2000 tlye yakın param var ve bı notebook almayı düşünüyorum oyun amaçlı kullanacağım neler tavsiye edersiniz.. 

Hayat bir denklem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Öncelikle keşke eski konulara bir göz atsaydın diyor ve sorunun cevaplarına geliyorum.

Gamer laptop arıyorsan 2000 tl ye hiiç heveslenme derim hocam. O paraya adam gibi laptop artık çok zor. Hp sakın alma derim. Yada garantisinin mına koyim dersen al. Neden al dersende fiyat aralığı düşüktür. Tozlanmadan dolayı çok ısınır. Benim gibi bilgin varsa açıp temizliğini yapabilirsin. Ama Msi gamer pclere göz at derim bi. Bütçeni yükseltebilirsen memnun kalırsın. Yada monster notebook indirimleri vardı 3500 tl lik aleti 2500 e veriyolardı. Bitmediyse kampanya o makina senin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar. Zaten adamlar oynayamadığın bi oyun olursa paranı geri veririm diyor. Ürünlerinin arkasındalar. Para olsa bi 10000-15000 tl ye makina toplatıcam ordan :P

Fiyat/Performan ürünü istersen Acer ve Lenovo önerim olabilir. Sağlam olsun özelliği çok yüksek olmasın oyunları şöyle böyle oynatsın dersen mutlaka Asus al. Dell kullanmadım servis sıkıntın olmaz ama makina çok bozulur gibi yazılar bol miktarda var.

Son olarak alman gereken markaları sıralıyım öncelik sırasına göre.

Asus > Lenovo > Acer > Dell > Hp

Bunların dışında adam gibi laptop üreticisi yok zaten. Casper mış onları siktir et zaten. Beleşe verseler alma. Toshiba eski kalitesi yok. Sony fiyat aralığının dışında kalır.

Ama paran varsa Monster veya MSI Gamer serisine bak.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 612 Toplam Mesaj: 3