folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook Bios Güncellemesi İçin Yardım

Notebook Bios Güncellemesi İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, elimdeki notebook bios modeli bu, bu ürünü güncel bios sürümü nedir bu anakartın bu sürümünde güncelleme işlemi nasıl yapılır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yardım için güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yardım için güncel,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

yukarıyı işgal eden gereksiz konu çok up.

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Notebook un bios modeli yerine notebook un tam modeline bakıp, üreticisinin sitesine yazıp, yazılım güncellemelerine bakmalısın. Eğer orada yoksa bios güncellemesi yoktur. Topu topu pclerimizde kullandığımız 3 tane bios markası var zaten  :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ c0nverse 

Eyvallah,

torpedo_XL

Markası exper, experin kendi sitesinde bios update yok, yavşaklar her yere exper logosu basmışlar hoşuma gitmiyor, ondan update çakmak istiyorum,

Toplam Hit: 746 Toplam Mesaj: 6