folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook Cdrom Yuvasina HDD Takma

Notebook Cdrom Yuvasina HDD Takma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhabalar Murid ve Murideler;

Notebookumda performans artirimi icin SSD'ye gececegim fakat calistigim Vmware dosyalarinin cok yer kaplamasi yuzunden bazi projelerimi eski diskimde tutup bazilerini SSD'ye tasimayi planliyorum.

http://www.akortek.com/cevre-birimleri/disk-kutusu/akasa-n-stor-notebook-slim-sata-optik-surucu-odd-yuvasiyla-uyumlu-2-5-sata-hdd-ve-odd-kutusu-bundle-kit.html

bu linkteki urunu buldum; buna altarnatif olarak daha islevsel olanlarida mevcut yurtdisinda (anladigim kadari ile bunun dis kapagi degismiyor. Kendi cdrom kapaginizi takip daha rahat kullanimi olanlari mevcutmus) Yurt disindan getirtmek yerine turkiyede bu tarz seyler goren varmi diye danismak istedim.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Hem burayi alayim arastirma sonuclarinida yazayim :

http://www.bilendenal.com/Urunler/bigboy-notebook-slim-sata-2,5-inc-disk-ssd-(-odd-)-yuvasi---bk127k-2235.html

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 1672 Toplam Mesaj: 2