folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook-Cep Telefonu Arası Bluetooth

Notebook-Cep Telefonu Arası Bluetooth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar telefondan bluetooth ile bilgisayara fotoğraf atayım belediyeye dilekçe yazayım dedim ancak telefon bilgisayarı görmüyor.win 8 kullanmaya çalışıyorum.ayarlardan bluetooth açık yapıyorum ancak telefondan taratınca aleti görmüyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

win8i bilmem ama

http://www.askvg.com/how-to-show-add-accidentally-removed-bluetooth-icon-in-system-tray/ 

buradaki 2.kısımda gösterilen 

burada discovery de allow bluetooth devices to find this computer (bluetooth aygıtlarının bu bilgisayarı bulmasına izin ver) işaretlersen görebilir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ısın garıbı bende saatınrda hıc bluetoothla ılgılı hıc bır gosterge bulunmuyor.ben taramayı zaten telefonsan yapıyorum.bılgısayardan tarayacagım bır yer goremedım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

doya göndermeden önce bilgisayardan bülütüte dosya al diyeceksin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam telefondan bılgısayara gonderecegım ama

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    hocam telefondan bılgısayara gonderecegım ama

sağ altta saatin yanında bülütüt işaretine sağ tıkla dosya al de ondan sonra telden arat.

hiç bülütüt işareti yoksa  bilgisyaarım/sağ tık yönet aygıtlardan bülütütü tanımlat.

muhtemelen driver yüklü değil dicem de win8 de hazır yüklü geliyo..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ilk yoktu reboot edince geldi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

sorun duzeldiyse sorun yok. sisteminde var olan bluetooth'un driverinin guncel olup olmamasi da etkiler. cesitli sorunlar cikarabilir. genel de guncel degilse sorun cikarmaz o.O

copy
Toplam Hit: 791 Toplam Mesaj: 8