Notebook Donanım Göstergesi
-
Notebook ekran kartı ısısı, işlemci ısısı, fan hızı vb. değerleri masaüstünde widget tarzı gösteren bir yazılım var mı?
AIDA64 Extreme kullanıyordum ama değerleri sağlıklı vermiyor, daha doğrusu bir gösretiyor bir göstermiyor..
ısı ve fan hızı gösteren yazılımlar var ama, ben masaüstünde gözümün önünde olsun istiyorum..
bilen varsa yazsın lütfen..
-
-
DestinatioN bunu yazdı
tam aradığım gibi,, çok teşekkür ederim..
-
yalnız kurarken cok dıkkatlı ol babylon zımbırtısını kuruyor
ben her seferinde cok dikkatli bi sekilde install yapmama ragmen bu sefer yanlıslıka kurdum
chromedan kalkmıyor
kayıt defterinde babylon yazan herseyi sildim programı kaldırdım chrome u sıldım yukledım ama gene anasayfa olarak babylon acılıo amk
-
oo harbi güzelmiş bide türkçe :)
-
CCleanerin sahiplerininde ücretsiz programı var böyle
http://www.piriform.com/speccy
dyrnade tarafından 14/Ağu/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
yalnız kurarken cok dıkkatlı ol babylon zımbırtısını kuruyor
ben her seferinde cok dikkatli bi sekilde install yapmama ragmen bu sefer yanlıslıka kurdum
chromedan kalkmıyor
kayıt defterinde babylon yazan herseyi sildim programı kaldırdım chrome u sıldım yukledım ama gene anasayfa olarak babylon acılıo amk
evet o gözümden kaçmadı, son anda farkettim bende... zaten yazılımları kurarken artık dikkatli olmak gerek, böyle gereksiz zımbırtıları hemen entegre ediyorlar programın setup dosyasına..
-
dyrnade bunu yazdı
ilgilendiğin için teşekkürler, fakat DestinatioN arkadaşın verdiği linkteki tam aradığım şeydi... bence konuyu okuyanların çok işine yarar..