Notebook Ekran Kartı Oem Olarak Bulunur Mu?
-
arkadaslar merhaba, asus m51se model diz üstü aldim icinde ati hd3470 modeli var, cogu oyun icin basarili bir performansi var ancak crysis de yetersiz kaliyor. vistadan aldigi puanida ekran karti tabanliyor ve 4.0 olarak kaliyor.. ilerde yeni oyunlar ve grafik programlari acisindan geri kalmam icin kart degisimi yapmam mümkün mü bunun parcalari nerelerde satiliyor?? ve özellikle m51se kullanicisi arkadas varsa vistadan aldgi puani yazabilirler mi?
-
arkadaslar yok mu bi yardimci olacak murid?
-
Arkadaşım notebookların ekran kartları anakartlara entegre olduğu için değişim yapman sözkonusu olamaz.
-
Kardeş bende zamanında araştırdım biraz dizüstü için ekran kartı ama e-bay'de mesela hep Dell marka dizüstüler için mevcut. Bir de takılması öyle kolay bir şey değil galiba gördüysen normal ekran kartlarına benzemiyor.
Fiyatlarını hatırlamıyorum şu an. Saygılar...
-
Mesaj KaRaKuLe tarafindan 11 Agustos 2008 (Pazartesi) 13:31 tarihinde yazildi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşım notebookların ekran kartları anakartlara entegre olduğu için değişim yapman sözkonusu olamaz. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- birader ekran karti ob olmadigi icin entegre degil yani kart paylasimsiz, asus un m51se modelini arastirirsan görebilirsin.. bak mesela bu benim dizüstünün ekran karti, http://laptoping.com/ati_mobility_radeon_hd_3000.jpg buda degisim yapmak istedigim ekran karti, http://www.hothardware.com/articleimages/Item1058/GeForce_8800M_MXMIII.jpg parcayi nerde bulurum kim degistirir hic bilmiyorum ama bu ekran karti 3d mark ve notebookcheck de 1. sirada.. süper otesi bi kart..
-
arkadaslar bilen yokmu nerden alip montesini yaptiririm ben bu parcayi...
-
millet laptopda kıraysis dio yhaaaa :( :( :( ben masa ustumde oynayamıom amk
Toplam Hit: 1054 Toplam Mesaj: 7