Notebook Ekranı Karardı
-
Az önce oldu olay, hiç bir sorun yoktu birden bire ekran karardı notebook açıp kapadım. Bios ekranı geldiğinde yazılar filan iç içe girdi yatay çizgiler oluştu, windows ekranına düşmedi bile. Çok büyük ihtimal ekran kartı çortlamıştır diye tahmin ediyorum. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ben Gaziantepteyim. Ürünü sağlam güvenilir bir tamirciyemi göndersem İstanbulda (Tavsiyelerinize açığım) yoksa ekran kartını ben alsam değiştire bilirmiyim. Daha önce hiç ekran kartı değişmedim notebookta, ürünün garantisi bitmiştir. Cihaz Medion 96684,
-
Haci ekran kartin cakili degilse eger sokup degistirebilirsin ama cakiliysa eger yapman gereken servIse ver daha iyi cunku cakili ekran kartini tamir etmek zor is tahminimce isita dayali soguk lehim var firinlarsan belki duzelebilir internetten arastir yaziyor nasil yapildigi ama plastik parcalarda sikinti olabilir yada sok anakarti al bi elektronikciye git ekran kartini onlarin bi fon tarzinda aletleri var onunla isit cozume belki ulasabilirsin.
-
Isıtmayı dene uzun vadeli olmasada işe yarayabilir.
http://www.tahribat.com/Dokuman-Laptop-Un-Arizalanan-Ekran-Kartini-Tamir-Etmek-416/