Notebook Elektrik Gelmiyor
-
Müritler casper Notebook vardı dün güncelleme yapıyordu kapattım ekranı uyudum bende sabah aldım çalışmıyor elektrik ampul felan herşey sıfır
Batarya taktım gene aynı başka adaptör denedim sonuç aynı tam sınav zamanı bu çok kötü oldu fikiri olan varmı?
-
Notebook tamirci bir Mürit varmı
-
1- hangi ildesin?
2- düğmeye bastığında, alet hiç mi tepki vermiyor nedir durumu?
-
1. Diyarbakır'ın bismil ilçesindeyim ilçede formatçılar var bilgisayarcı felan yok
2.sıfır tepki sanırım sabah üstüne başmış olabilirim. Açtım fan yerini baktım kırık felan birşey yok laptopta dümdüz :(
-
Up
-
Bataryasını taktım sarj oluyor lambası yandı ama halen açılmıyor 4 5 fin önce kendi kendine saat tarih değişmişti ne oldu bilgisayara kaldık öyle :(
-
geçmiş olsun. anlattıklarına göre anakart gibi duruyor.
-
crimeangel bunu yazdı
geçmiş olsun. anlattıklarına göre anakart gibi duruyor.
Büyük ihtimal bende öyle düşünüyorum ne yapmam gerek hocam? Tamirci Mürit felan varmı burda en yakını Kızıltepe o bölgede sakat
-
sworfish e yollarsan yardımcı olur. ama istanbula gidip gelecek makina. oda olacağının garantisi yok.
-
crimeangel bunu yazdı
sworfish e yollarsan yardımcı olur. ama istanbula gidip gelecek makina. oda olacağının garantisi yok.
Attım mesaj okudu cevap vermedi sanırım kalabalık yada yorgundu Mürit. Garanti bitti zaten. Haziran 21 kadar götürsün sonra ne oluyorsa olsun önemi yok
Bu arada cevap verdiği için çok saol Mürit allah razı olsun teşekkürler sabahtan deli oldum
Atakan tarafından 18/Kas/14 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
sıfır sıkıntı hocam. yardımcı oldumsa ne mutlu.