Notebook Format Sonrasi Kendi Kendine Kapaniyor
-
Arkadasimin bilgisayarina dun WIN 7 Ultimate RTM kurdum. Kendi kendine kapaniyordu guncellestirmedendir vs dedim sonra System Repair ekrani geliyor dedi baktim guvenli modu acmiyordu, cd ile onar demeden orjinal CD' sinden WIN Vista Home Premium kurdum. Simdi yine kapaniyor. Mahcupta oldum kiza. Dun mavi ekran hatasi aldim kurduktan sonra (WIN 7) Bad_Pool_Header hatasiydi. Ne yapmaliyim? Sorun nedir?
-
hoca düzgün bir cd ile sıfır format at makinaya sorun çıkarsa yaz yine
-
Hocam mavi ekranı düzgünce fotoğraflayıp koyabilirmisin. Şimdi cd de sorun olabilir. Kurulum esnasında mavi ekran gelmesi genelde ram veya hdd kaynaklı oluyor. Bana hdd sorunlu gibi geldi. Kapanmalarıda göz önüne aldığımızda. Kurulum yaptığım pc sanırım laptop. O yüzden garantisi yoksa çıkart usbden bağla yedekleri al wipe at. Sonra kurulumu dene. Benzer sorunla bir kaç defa serviste karşılaşmıştım bu şekilde çözüm bulabildim. Umarım aynı sorundur çözümü bu olur.
-
sanırım HDD'sinde sıkıntı var. ne kadar format atarsan at aynı sorunu hep yapabilir..
-
Son durum soyle:
Temiz, kendi CD'si ile yukleme yaptim. Kendi kendine kapanma sorunu devam ediyor. Hic mavi ekran hatasi almadim. Format muhabbeti yok iken hic boyle sorun yasamiyormus. Donanimsal sikintilar var galiba?
break tarafından 02/Eki/13 13:52 tarihinde düzenlenmiştir