Notebook Hdd Bilgisi Olan
-
kullandıgım notebook un hdd si hıtachı 320 gb
elımde 1 adet segate 500 gb lık 2,5'' ınç hdd var
sımdı ben bu 320 yerıne 500 olanı takabilirmiyim takarsam ne kadar verımlı olur ıkısıde 5400 hpm 8 mb ön bellek
bir değer konuda notebook hdd ler pahalı ama tasınabilir dısk ıcındekı hdd ler nıspeden daha ucuz garıp bir pıyasa var
bu arada değiştirme sebebim hdd yogun bır sekılde kullandım bu gune kadar defalarda doldu bosaldı mutlaka bır yotgunluk olmustur :)
sız olsanız ne yaparsınız?
-
çok lazım değilse hiç değiştirme, bi tane hdd kutusu al, boşta olan 500gblık harddiski harici olarak kullan. yada tam tersi, değiştir, 320gblık olanı harici olarak kullan.
-
değiştir hiç bir zararı olmaz aksine faydası olur daha çok yer açmış olursun.
-
O&O Defrag Profeessional Edition
-
western digital scorpio black al, 7200 rpm'in laptop üzerinde sağladığı inanılmaz performans artışına şahit ol :D
reklam sloganı gibi oldu. :)
ama, gayet memnunum hafız.
senin olayın bi fark yaratmaz, anca yer açmış olursun.
-
Yer actıgında rastgele verı erısım hızın artar. Buda verı erısımınde mılısanıyelerle daha gec cevap almana sebep olur :D
Saka bı yana degıstırmen senın yararına olur fakat. Soyle bırsey yapabılırsın arkadasın dedıgı gıbı onbellegı daha yuksek ve 7200 rpm bı dısk alırsan ancak gozle gorulebılır bır performans artısı yasarsın.
Aslında notebook kullanırken en mantıklısı eger oyun oynanmayacaksa bır adet ssd alıcaksın 120 gb cıvarı.
2 tanede hdd'ın olacak olay bıttı :)
-
http://www.wdc.com/tr/products/products.aspx?id=130
-
birde notebok hdd deyince fiyatlar ucuyor ama tasınabılır alırsan makul seviyede kalıyor aralarındakı fark ne
ben tasınabılır hdd yı parçalayıp notebook a takamazmıyım neden daha fazla para verıyım
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------birde notebok hdd deyince fiyatlar ucuyor ama tasınabılır alırsan makul seviyede kalıyor aralarındakı fark ne
ben tasınabılır hdd yı parçalayıp notebook a takamazmıyım neden daha fazla para verıyım
-----------------------------