Notebook İçin Sarı Lehim Yapabilen Veya Başka Bir Çözüm Önerisi Olan ?
-
Evet bilgisayarımı uzun zaman önce 1 metre yüksekliktek kapağı açık şekilde düşürdüm. Götürüp yaptırdım ondan sonra tekrar kapağı hasar gördü. Sarı lehim denen bişi varmış ondan yapılmış. Tekrar düşünce çatladı tabi aç kapa kırıldı. Şu an kullanılcak durumda değil zaten zor idare ediyorum.

Kapağının arkası bu şekilde. Ekranı tutan yandaki demirin ve ön çerçevenin orjinalini bulabileceğim, bulamasamda yaptırabileceğim bi yer bilen var mı ? Orjinal parçası veya tamir kaça patlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
Marka Model Seri ?
-
HP Compaq Presario v6000 GF808EA#AB8
yazmayı unutmuşum :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Marka Model Seri ?
-----------------------------
aradığın adam bu adam hocam :D laptopitop ile ilgili herşeyi yapar. -
BuZuL bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Marka Model Seri ?
aradığın adam bu adam hocam :D laptopitop ile ilgili herşeyi yapar.
-----------------------------biliyorum hocam mesajını bekliyordum zaten :D
-
benmde toshiba a200 1md laptop var kapagı acıp kaparken alt kasa zorlama kasılma yapior napabilirz hocam ?
-
Sarı lehimi güneş enerjisi için su tankı yapan kişiler yapar. Sanayide vardır büyük ihtimal ama ince bir işçilikse uğraşırlar mı bilmem.
-
hocam kaportacılar yapıyormus bi de sonradan duydugum kadarıyla. o demirin sıfırına 90lira diyor bi notebook tamircisine sordum. bi ara götürüp halledicem inş :)
-
fiko masanin üstüne koyup çekseydin ya fotoyu
t.şşaklarını da çekmişin :F
-
onun adı sarı kaynak bir diger adı ise oksijen kaynaktır yüksek ısıl işlem gerektirirki pc parçalarına uygulamak son derece güç olur uygulama noktası 400 ila 800 derece arası ısıtılarak uygulanır yakınında bulunan plastik bütün her şeyi eritir bu durumda.
çatı olugu yapanlar bu işin piridir lehimleme be oksijen kaynagı kullanırlar.