Notebook Isınma Sorunu
-
Arkadaşlar asus A400K notebook'um var ve aşırı ısınmadan ekranda beyazlamalar ortaya çıkıyor soğuk tutmak için ne önerebilirsiniz ?
Amd 3400 cpu
Ati 9700 ekran kartı var bunları soğuk tutmam gerekli :) Teşekkürler -
dostum fanını buyukmeyı dene yada fanının oldugu yerı kullanırken acık tutmaya calıs..
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum fanını buyukmeyı dene yada fanının oldugu yerı kullanırken acık tutmaya calıs..
Notebook olduğu için fanını büyütebileceğimi sanmıyorum :S çalısırken zaten hava girişleri açık. Pasif soğutma yada işlemci pastası düşünüyorum ama fikir almak istedim belki daha iyi bilen birisi vardır :) -
valla kardesım bende de dızustu var ama hıc ısınma fln yok benımkınınde ekran kartı gf 8600 gs ama cok ısınmıyor bı sorun olabılırmı acaba senınkınde?servıse göturdun mu yada sordun mu?
-
bende amd kullanıyorum. calsma performansna gore ayarlanmıs bi ısısı var
hatta cpu derece olcerle 100000 faktoriyel yaptırmıstım tam 92 derece gostermişti :D
seninki biraz clkını cıkarmıs ;:D
-
Asus A4000 serisinin genel sorunuymuş bu biras araştırma yaptım ama somut bi çözüm bulamadım :s işlemci amd olduğu fazla ısınıyor ama masa üstü performansı sağlıyor :) bide ekran gitmese çok güsel bi notebook ama :s servis çare olmuyor
-
abi tüketici haklarına göre geri verebiliten mevcut, bence onu verip başkasını al :| bu bahsettiğin notebook benim bursa buluşmasında çalşmaya çalıştığım notebook mu? :D
-
ehuhhu benım hp paviliondada amd 2.2 var :D ısınma yok denecek kadr .. otobuste gıderken yanımdakı adam üşüdüm benya dedi :D fandan:DDD
-
cold-m4 bunu yazdı:
abi tüketici haklarına göre geri verebiliten mevcut, bence onu verip başkasını al :| bu bahsettiğin notebook benim bursa buluşmasında çalşmaya çalıştığım notebook mu? :D
O buluşmada hangi notebook'umu getirdim hatırlamıyorum :) Bu asus olan garantisi 3 ay önce falan bitti :| -
Martech bunu yazdı:
ehuhhu benım hp paviliondada amd 2.2 var :D ısınma yok denecek kadr .. otobuste gıderken yanımdakı adam üşüdüm benya dedi :D fandan:DDD
Hayırlı olsun ne deyim :) Benimki eskiden yapmıyordu ama arkadaşa vermiştim 4-5 ay kadar ondan sonra böyle oldu :)
Edit : Sendeki mobile işlemci sanırım :)
Toplam Hit: 1213 Toplam Mesaj: 10