Notebook Şarjı
-
Fujitsu amilo bi nootbook'um var. Şarj aleti kayboldu yaf, yane adaptörü nette çok baktım bulamadım. Nerden bulunabilir?
-
sen nerdesin eğer büyük bi şehirdeysen git fujitsu bayisine ordan bul onların kataloglarında bulunur.
-
EĞER İSTANBULDAYSAN DOĞUBANKTA ALT KATTA BULURSUN İZMİRDEYSEN ÇANKAYADA BEN BAŞKA YER BİLMİYOM YADA SERVİSTE KOLAY GELSİN
-
hocam ya senin siten sanki hacker sitesi değil de siyaset sitesine daha çok benziyor lütfen bunun cevabını e mailime gönderirmisin hocam
-
hocam benim fovorim sitem savsakı tı ve sen o onu hackletin ve o sitede ayrımcılık diye bi şey yoktu ama senin siteni açıyorum hacker sitesi değil de bana siyaset sitesi gibi hocam valla bunu da yazdım için özüe dilerim hocam
-
Hojam hack mack bi yere kadar, tahribatta hersey konusulur. Konusuluyorsa demekki insanlar konusmak istiyordur bizde gerekeni yapip ona uygun bölüm acariz.
Müritler tahribat icin deil, aksine tahribat müritler icindir. onun icin herkez bokunu cikarmadikca ve tarafli yaklasmadikca her konuyu konusur.
Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 6