Notebook Soğutucu ?
-
notebook soğutucu alıcam bütçem 70 ile 100 tl arasında ama ne alsam bilemedim. aklımdan geçen ürünler :
http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo--12---17-notebook-sogutucu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=56734#allImages
vede
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/cooler-master-r9-nbc-bwca-gp-notepal-infinite-12---17-notebook-sogutucu-(2-port-usb-20)/productdetails.aspx?I_ID=38802bunlardan kullanan varmı aramızda ? yada başka bir ürün önerebilicek ? bu evo yu bazı testlere bakıyorum çok iyi soğutmuş bazı yerlerdeki testlerde hiç soğutmamış kafam karıştı fena
-
adaptör olayı kötü hocam soğutucularda ya
-
DevilKingtr bunu yazdı
adaptör olayı kötü hocam soğutucularda ya
hem adaptör ile kullanılabilir hemde usbden bunlar. bence adaptörlüde kullanabilmek + puan. çünki usb den enerji çekerken chipset ısınıyor.
-
-
Hocam bendeki senin bütçeyi biraz aiıyor ama, bende ZALMAN ZM-NC2000 modeli var.
Fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen bu kadar iyi soğutma yapan birürün daha görmedim. Alüminyum tarzı yapısından dolayı nasıl bir ısı iletimi varsa yazın 40 derecede bile üstü buz gibi aletin. Resmen ellerim terleyince notebookla soğutucu arasına koyuyorum serinlesin diye.
Kışın falan zaten fanını çalıştırmana gerek yok pasif soğutması yeterli geliyor.
-
su an onum de ve calısmasada kendı zaten soguk :)
sessiz ve ucuz
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam bendeki senin bütçeyi biraz aiıyor ama, bende ZALMAN ZM-NC2000 modeli var.
Fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen bu kadar iyi soğutma yapan birürün daha görmedim. Alüminyum tarzı yapısından dolayı nasıl bir ısı iletimi varsa yazın 40 derecede bile üstü buz gibi aletin. Resmen ellerim terleyince notebookla soğutucu arasına koyuyorum serinlesin diye.
Kışın falan zaten fanını çalıştırmana gerek yok pasif soğutması yeterli geliyor.
normal kullanımda ısınmıyor laptop fazla benim ama oyun falan oynamaya kalkınca şaftı kayıyor. sadece oyun için alıcağım için o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. bilemedim ne yapsam
-
torpedo_XL bunu yazdı
bu alet hoşuma gitti, mesajım kalsın, bende bakıyorum bi soğutucu. zalmanlar genel olarak iyi ama fiyatları diğerlerine oranla çok daha pahalı..
değer mi değmez mi çok fikrim yok..
-
En iyi soğutucu Zalman dır paraya kıyıp Zalman al bence hocam
-
unbalanced bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
bu alet hoşuma gitti, mesajım kalsın, bende bakıyorum bi soğutucu. zalmanlar genel olarak iyi ama fiyatları diğerlerine oranla çok daha pahalı..
değer mi değmez mi çok fikrim yok..
Hocam valla aynı şeyi bende düşünüyordum. Cooler master gibi tanınmış firmaların arasında bile baya yüksek fiyatlara sahip zalman.
Ben burda ne öneriyi verirsem ver ben forumlara bakarken olduğu gibi gerçekten emin olamayacaksın. Tavsiyem vatan bilgisayar gibi büyük teknoloji marketlere gidip elini bir önerdiğim alete bir de diğer aletlere koyman. Farkı anlayınca zaten burada çok fazla tavsiyeye gerek olmadığını göreceksin.