Notebook Soğutucu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

notebook soğutucu alıcam bütçem 70 ile 100 tl arasında ama ne alsam bilemedim. aklımdan geçen ürünler :

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r9-nbc-inev-gp-notepal-infinite-evo--12---17-notebook-sogutucu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=56734#allImages

v
    ede

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/cooler-master-r9-nbc-bwca-gp-notepal-infinite-12---17-notebook-sogutucu-(2-port-usb-20)/productdetails.aspx?I_ID=38802

bunlardan kullanan varmı aramızda ? yada başka bir ürün önerebilicek ? bu evo yu bazı testlere bakıyorum çok iyi soğutmuş bazı yerlerdeki testlerde hiç soğutmamış kafam karıştı fena

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

adaptör olayı kötü hocam soğutucularda ya

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

adaptör olayı kötü hocam soğutucularda ya

hem adaptör ile kullanılabilir hemde usbden bunlar. bence adaptörlüde kullanabilmek + puan. çünki usb den enerji çekerken chipset ısınıyor.

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

http://www.comfydesk.com.tr/comfydesknedir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam bendeki senin bütçeyi biraz aiıyor ama, bende ZALMAN ZM-NC2000 modeli var.

Fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen bu kadar iyi soğutma yapan birürün daha görmedim. Alüminyum tarzı yapısından dolayı nasıl bir ısı iletimi varsa yazın 40 derecede bile üstü buz gibi aletin. Resmen ellerim terleyince notebookla soğutucu arasına koyuyorum serinlesin diye.

Kışın falan zaten fanını çalıştırmana gerek yok pasif soğutması yeterli geliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/liste/inca-inc-354bx-aluminyum-ozel-dizayn-usb-sessiz-notebook-sogutucu/productDetails.aspx?productId=bs40243&categoryId=106859

su an onum de ve calısmasada kendı zaten soguk :)

sessiz ve ucuz 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam bendeki senin bütçeyi biraz aiıyor ama, bende ZALMAN ZM-NC2000 modeli var.

Fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen bu kadar iyi soğutma yapan birürün daha görmedim. Alüminyum tarzı yapısından dolayı nasıl bir ısı iletimi varsa yazın 40 derecede bile üstü buz gibi aletin. Resmen ellerim terleyince notebookla soğutucu arasına koyuyorum serinlesin diye.

Kışın falan zaten fanını çalıştırmana gerek yok pasif soğutması yeterli geliyor.

normal kullanımda ısınmıyor laptop fazla benim ama oyun falan oynamaya kalkınca şaftı kayıyor. sadece oyun için alıcağım için o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. bilemedim ne yapsam

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

bu alet hoşuma gitti, mesajım kalsın, bende bakıyorum bi soğutucu. zalmanlar genel olarak iyi ama fiyatları diğerlerine oranla çok daha pahalı..

değer mi değmez mi çok fikrim yok..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

En iyi soğutucu Zalman dır paraya kıyıp Zalman al bence hocam

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

bu alet hoşuma gitti, mesajım kalsın, bende bakıyorum bi soğutucu. zalmanlar genel olarak iyi ama fiyatları diğerlerine oranla çok daha pahalı..

değer mi değmez mi çok fikrim yok..

Hocam valla aynı şeyi bende düşünüyordum. Cooler master gibi tanınmış firmaların arasında bile baya yüksek fiyatlara sahip zalman.

Ben burda ne öneriyi verirsem ver ben forumlara bakarken olduğu gibi gerçekten emin olamayacaksın. Tavsiyem vatan bilgisayar gibi büyük teknoloji marketlere gidip elini bir önerdiğim alete bir de diğer aletlere koyman. Farkı anlayınca zaten burada çok fazla tavsiyeye gerek olmadığını göreceksin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 10