Notebook Tamir Tavsiyeleriniz
-
Herkese selamlar.
Elimde Toshiba Satellite A135-S2386 Model bir laptop var ve arızalı.Bu aleti tamir ettirip kullanmayı düşünüyorum.Hikayeye gelince bizim akrabanın veledleri cd rooma iki cd birden koymuş o zamandan beri pc açılmıyor.Tamirciye götürmüşler,içi hasar görmüş 200 dolara yaparız demişler bir de ben baktırayım diyorum.
Arızası ise powera basınca ekrana hiçbirşey gelmiyor ve 3 saniye sonra fan duruyor.İstanbul için bildiğiniz toshiba tamiri yapabilen kaliteli bir firma varmı?
-
Swordfish Hocaya Ulaş En Uygun Şekilde Yaptırırsın
-
200 $ Tamirmi olur içinden bişimi deiştircek hoca :l Verme sakın para .İçindekileri deiştirse 200 $ etmez aq.
-
hoca açabilirim diyorsan aç CD-Rom'unu tamamen çıkart o şekilde çalıştırmayı dene içine debir bak bakalım neresindeymiş zarar anakartta felan değilse ucuz yollu halledilir kanımca.
-
Cevaplar için teşekkürler.
@eselcuker
Pek sanmıyorum ama deneyeceğim umarım bundan kaynaklanan birşeydir .
@PyramiD
Aynı düşündüğümden bir de ben baktırayım dedim:)
-
Beni tahribatta tanıyan tanır. Kaç kişinin laptopunu tamir ettik kaç kişiye yedek parça sattık.Zaten işimiz bu.
Yardımcı oluruz her türlü -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aga bende acer 5520g var sanırım dvd sürücünün jackı gevşemiş bazen görüyor bazen görmüyor beraber bir ayar çekme imkanımız var mı
-
wert bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------aga bende acer 5520g var sanırım dvd sürücünün jackı gevşemiş bazen görüyor bazen görmüyor beraber bir ayar çekme imkanımız var mı
-----------------------------Bir ara buyur gel dükkana hallederiz beraber
-
eselcuker bunu yazdı:
hoca açabilirim diyorsan aç CD-Rom'unu tamamen çıkart o şekilde çalıştırmayı dene içine debir bak bakalım neresindeymiş zarar anakartta felan değilse ucuz yollu halledilir kanımca.
açmana gerek bile yok toshibaların altında (çoğu notebookta olduğu gibi) cdrom sürücüsünü tutan bir vida vardır
google dan toshiba cd rom removal yaz hangi vida olduğunu gör, tık diye çıkıveriyor cdrom sürücü
kendi laptobumun sökmediğim içine etmediğim yeri kalmadığından biliyorum :D