Notebook Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

1500-2000tl arası(toshiba olsa iyi olur) önereceğiniz, sağlam, performansı iyi, önerebileceğiniz notebook lar var mı ?

Edit:Alırken nelere dikkat etmeliyiz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam size birçok markadan birçok model bilgisayar önerebiliriz. Ancak önemli olan sizin bilgisayarın ne yapmasını beklediğinizdir. Masaüstü bilgisayarları toplama yapabileceğiniz için en performanslı bilgisayarlar olarak tasarlayabilirsiniz ancak dizüstü bilgisayarlarda beklentilerinize göre hareket etmek zorundasınız. Ne için bir bilgisayar önermemizi söylerseniz, yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Haklısın hocam, oyun oynamak için kullanmayacağım anca age of empires,counter strike gibi oyunlar oynarım.Onun haricinde genelde yazılım,internette gezinmek için vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben şahsen aşağıda linkini verdiğim ürünü önerebilirim. Memnun kalacağınızı sanıyorum.

İşletim sistemi Windows 7 Home Premium

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k55vd-sx023r-intel-core-i5-3210m-25ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd300999&categoryId=98

Ancak illa ki TOSHIBA istiyorum derseniz, önerdiğim bilgisayardan daha pahalı olacaktır. Ayrıca yukarıdaki bilgisayarın aşağıda verdiğim linkten daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Yine de tercih elbette sizindir.

İşletim sistemi Windows 7 Home Basic

http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-satellite-c855-1lc-intel-core-i5-3210m-25ghz-8gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301225&categoryId=98

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 4