folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Notebook Ve Hdd İle İlgili Sorum Var

Notebook Ve Hdd İle İlgili Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    şimdi arki bir laptop aldı çalıntıymış oda yakalanabilirmi bu aklıma takıldı ondan soruyom 2 bu gerekli olan sorum şimdi hdd imden 10gb daha d ye atmak istiyorum ama bunu format atmadan nasıl yaparım yada yapan program varmı bir tane vardı hdd ikiye bölüyordu o aklıma geldi yapar belki diye ama adını filan bilmiyorum şimdiden thank

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    partition magic o program

bir imzam bile yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    şu arki nin yazdığı program elinde olan varsa crack serial ı filan upload ederseniz sevinirim bir dediğim dediğim gibi bişi yapılabiiyormu yani d ye 10 gb kaydırcam c den :D Tr yi katlettim galiba kusura bakmayın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aga laptop çalıntıysa arkadaşının başı pek derde girmez ama, laptopunu alırlar elinden sahibine verirler onun para da havaya gitmiş olur.. saklasın leptopu :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    anladım da mesela nete girmekle bulunurmu bulunsada hiç üzülmem ağlayanın malı gülene pek yaramaz derler inanırım buna kendi laptopu çalınsaydı..........nasıl olurdu yani neyse derin konular bana şimdi pro lazım yaw

Toplam Hit: 802 Toplam Mesaj: 5