folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebookta LPT Port (Paralel Port)

Notebookta LPT Port (Paralel Port)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alix12
    alix12's avatar
    Erkek

selam muritler, babamın ofisine bir laptop alacağım.fakat babamın kullandığı yazılımlar,

eski tip (paralel portlu) yazıcılar gerektirdiği için bana paralel portlu bi notebook lazım.

Dönüştürücü derseniz evet haberim var ama forumlarda dönüştrücülerin çok sorun çıkardığını, yazıcıdan çıktı alınamadığı yazmışlar.ben internette genelde istediğimi bulurum fakat bu sefer aciz kaldım bulamıyorum ne yazıkki.

1250 lira limitim var.kim hangi marka model biliyorsa veya bulabilirse yazarsa çok yardımcı olmuş olursunuz

aralarından bir değerlendirme yapacam.Şimdiden yardımcı olan \ olmaya çalışan herkese teşekkür ederim :)

marketinizde.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam malesef yeni hiçbir notebookta yok sadece değil 4-5 senedir üretilen hiç bir notebookta görmedim masa üstü bak istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alix12
    alix12's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam malesef yeni hiçbir notebookta yok sadece değil 4-5 senedir üretilen hiç bir notebookta görmedim masa üstü bak istersen

yapma be hocam.. inş dediğin gibi değildir çünkü laptop istiyor peder ;) 

bide araştırma yaparken şöyle birşey buldumda acaba notebooka nasıl takılırki ve uyum sağlarmı her kasaya o var??

http://urun.gittigidiyor.com/Notebook-PCMCIA-LPT-Kart-Paralel-Port-KDV-DAHIL_W0QQidZZ23205899

marketinizde.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Dönüştürücüler cok fazla sıkıntı cıkartmıyor... Sıkıntı cıkartıyor diyenler beceremeyen arkadaşlar... Digitusun dönüştürücüsünü bi cok yerde kullandım bi sıkıntı cıkmadı...

2. Kendi üstünde lptsi olan laptoplardan cok uzun zamandır görmedim :)

3. arkadaşın verdiği linkten gene pcmcia lpt port satın alabilirsin, bimel.com.tr den bimel bilgisayara sor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

2. el adam gibi. kodumu oturtan bişey işini görecekse, onarım görmemiş bir fujitsu siemens amilo 7835 mi ne var elimde. pmden görüşebiliriz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alix12
    alix12's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

1. Dönüştürücüler cok fazla sıkıntı cıkartmıyor... Sıkıntı cıkartıyor diyenler beceremeyen arkadaşlar... Digitusun dönüştürücüsünü bi cok yerde kullandım bi sıkıntı cıkmadı...

2. Kendi üstünde lptsi olan laptoplardan cok uzun zamandır görmedim :)

3. arkadaşın verdiği linkten gene pcmcia lpt port satın alabilirsin, bimel.com.tr den bimel bilgisayara sor...

hacam onuda düşündüm yani donanımı kullanmayı beceememiş olabilirler tabi.neyse madem artık üretilmiyor diyorsunuz bende dönüştürücü kullanırım.çok teşekkürler hocam

2. el adam gibi. kodumu oturtan bişey işini görecekse, onarım görmemiş bir fujitsu siemens amilo 7835 mi ne var elimde. pmden görüşebiliriz

önerin için sağol hocam sıfır almayı düşünüyorum ;)

marketinizde.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

USB to  LPT ler de vardı snırım..

LPT benim kasada bile yok..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alix12
    alix12's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

USB to  LPT ler de vardı snırım..

LPT benim kasada bile yok..

aynen hocam bende normal bir laptop aldım ;) yanında da usb to lpt dönüştürücü aldım.genede teşekkürler belirttiğin için ;)

marketinizde.com
Toplam Hit: 1893 Toplam Mesaj: 8