Notebook"Ta Ne Önerirsiniz...
-
slm millet... ben bi notebook almayı düşünüom da, şöyle kdv hariç 1300 $ seviyelerinde önerebilceğiniz bi marka model var mı? "dente" diye bi marka var.. içinizde hiç kullanan var mı? eywalla...
-
NOTBOOK TA SANA HP ONERİRİM TAK FİŞİ BİTİR İŞİ
-
bak elimde yeni bi aetin özelliklerivar.. sanıyorum yeni partisini türkiyeye 1 hafta içinde gelecek..
hp compaq presario 2100
mobile xp 2400+ amd işlemci
512 mb ddr ram
40 gb hdd
combo cdwriter/dvd rom
15" ekran
radeon 64 mb ekran kartı..
1150$+kdv -
renegadealien bahsettiğin hp hakkında nerden kesin bilgi alabilirim... bi firma biliyo musun? özellikleri fiyatıyla karşılaştırıldığında çok iyi...
-
rene laptopta amd yi tavsiye ediyormusun sen ?
hani iyi isiniyor iyi bi fan lazim... -
BEN SANA IBM THINK PAD G4"I ONERİRİM..
BEN SAHSEN ONU KULLANIOM VE COOOK MEMNUNUM...
OZELLİKLERİNİ SAYİİM HEMEN...
PENTIUM 4 2.40 GHZ
256 MB DDRAM
62 MB EKRAN KARTI(PAYLASIMLI)
15" TFT LCD EKRAN
CD-DVD-CDRW COMBO
DAHA BI TON OZELLIK VAR..
TAM PARANA GORE YANI..
AL KURTUL BU BILGISAYARI..
DAHA OZELLİK YAZACAKTIM AMA BI TON OZLLIGI VAR!! -
bilmiom ya... ibm de touchpad yoq...trackpad var onuda daha önce hiç kullanmadım... dell d500 düşünüom hem işlemcisi de centrino 1.3 ya da datron aero xe var.. ama hayırlısı...
datron kullanan var mı?.. -
ya şey sorcam sis650 chipset kullanan bi paylaşımlı ekran kartı nasıl performans verir?.. fifa2003 yada gta fln oynanabilir mi? asusun notebookları oldukça özellikli ama ve ucuz ama bu chipseti kullanıyo (64mb paylaşımlı)...
-
laptop deyince compaq diceksin!! şuanda türkiyede varmı bilmiyorum ama bi sor preserio1500 ü p42.2 combolu filan tam bi canavar!!
-
casper hangi markanın ürünlerini kullanio... ? mesela exper asus kullanıomuş... taywan dan geliomuş sadece adı exper miş diye yetkili satıcısı söledi...
-
Toshiba....( Toşiba)
Adamlar gerçekten iyi topuyorlar
Toplam Hit: 2589 Toplam Mesaj: 11