Notebook"U Fazla Isınanlar Buraya!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Hacılar laptopunuz fazla ısınıyorsa ve bunun sonucunda yavaşlayıp kitleniyorsa size bu ürünü tavsiye ederim, normal fiyatı 20-25 ytl'nin üzerinde ama bu site bugünlük indirim yapmış, ihtiyacı olan kaçırmasın diye paylaşmak istedim.

Bu arada siteyi tanımam etmem reklam sanılırsa konu silinebilir. sadece ihtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim.

3 FANLI LAPTOP SOĞUTUCU VE STANDI
    (Dizüstü Bilgisayarlarda Isınmaya Son)

11.90 YTL (KDV Dahil)

http://www.theindirim.com/

http://www.theindirim.com/GeneratedImages/800x600/Images/Products/temp/Rexpo-fd709-laptop-cooler-6.jpg

http://www.rexpo.com.tr/content_files/prd_images/FD709%20Laptop%20cooler_2.jpg

http://www.rexpo.com.tr/content_files/prd_images/FD709%20Laptop%20cooler_1.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

bunlar bir etki yapmaz pek sogutmaz yani. Çünkü altı kapalı havayla pek haşır neşir değil. Soğutmaz üfler :)

hem bundan elektrikden bi bok anlamayan bile yapabilir 12+5=17 ytl vereceğini düşünürsek 3 fanı alırsın 1 liradan

ayrıca illa sogutacam diyosanız gerçekten soğuk üfleyen birşeyler deneyin. Hava değil soğuk hava üfleyen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:

-----------------------------

bunlar bir etki yapmaz pek sogutmaz yani. Çünkü altı kapalı havayla pek haşır neşir değil. Soğutmaz üfler :)

hem bundan elektrikden bi bok anlamayan bile yapabilir 12+5=17 ytl vereceğini düşünürsek 3 fanı alırsın 1 liradan

ayrıca illa sogutacam diyosanız gerçekten soğuk üfleyen birşeyler deneyin. Hava değil soğuk hava üfleyen

hocam, sonuçta laptop'un kendi fanı da aynı mantık değilmi, o da bilgisayarın altında kapalı yerde ve bildiğimiz fan, pervane :), yani eğer bir işe yaramasa laptopun kendi fanı da bir işe yaramaz. bilgisayarın soğumasında yardımcı olur diye düşünüyorum.

3 fan alıp yapılır ama bunun standı var, usb bağlantısı var, estetik görünüm var, ne gerek var :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    laptop un tabanına yapıştıı için daha çok ısınması dışında bi etkisi olmaz coolermaster ınkilere bakın derim

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

Varg bunu yazdı:

hocam, sonuçta laptop'un kendi fanı da aynı mantık değilmi, o da bilgisayarın altında kapalı yerde ve bildiğimiz fan, pervane :), yani eğer bir işe yaramasa laptopun kendi fanı da bir işe yaramaz. bilgisayarın soğumasında yardımcı olur diye düşünüyorum.

3 fan alıp yapılır ama bunun standı var, usb bağlantısı var, estetik görünüm var, ne gerek var :)

normal fanlarla soğuk hava üfleyen fanların arasında acayip fark var.

thermaltake fanlar var mesela 20 ytl den baslıyo.normal fanlar ise 4-5 ytl :)

kullanınca anlasılıyo farklı oldugu. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 5