Notebook"U Fazla Isınanlar Buraya!
-
Hacılar laptopunuz fazla ısınıyorsa ve bunun sonucunda yavaşlayıp kitleniyorsa size bu ürünü tavsiye ederim, normal fiyatı 20-25 ytl'nin üzerinde ama bu site bugünlük indirim yapmış, ihtiyacı olan kaçırmasın diye paylaşmak istedim.
Bu arada siteyi tanımam etmem reklam sanılırsa konu silinebilir. sadece ihtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim.
3 FANLI LAPTOP SOĞUTUCU VE STANDI
(Dizüstü Bilgisayarlarda Isınmaya Son)11.90 YTL (KDV Dahil)

-
bunlar bir etki yapmaz pek sogutmaz yani. Çünkü altı kapalı havayla pek haşır neşir değil. Soğutmaz üfler :)
hem bundan elektrikden bi bok anlamayan bile yapabilir 12+5=17 ytl vereceğini düşünürsek 3 fanı alırsın 1 liradan
ayrıca illa sogutacam diyosanız gerçekten soğuk üfleyen birşeyler deneyin. Hava değil soğuk hava üfleyen
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar bir etki yapmaz pek sogutmaz yani. Çünkü altı kapalı havayla pek haşır neşir değil. Soğutmaz üfler :)
hem bundan elektrikden bi bok anlamayan bile yapabilir 12+5=17 ytl vereceğini düşünürsek 3 fanı alırsın 1 liradan
ayrıca illa sogutacam diyosanız gerçekten soğuk üfleyen birşeyler deneyin. Hava değil soğuk hava üfleyen
-----------------------------hocam, sonuçta laptop'un kendi fanı da aynı mantık değilmi, o da bilgisayarın altında kapalı yerde ve bildiğimiz fan, pervane :), yani eğer bir işe yaramasa laptopun kendi fanı da bir işe yaramaz. bilgisayarın soğumasında yardımcı olur diye düşünüyorum.
3 fan alıp yapılır ama bunun standı var, usb bağlantısı var, estetik görünüm var, ne gerek var :)
-
laptop un tabanına yapıştıı için daha çok ısınması dışında bi etkisi olmaz coolermaster ınkilere bakın derim
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------hocam, sonuçta laptop'un kendi fanı da aynı mantık değilmi, o da bilgisayarın altında kapalı yerde ve bildiğimiz fan, pervane :), yani eğer bir işe yaramasa laptopun kendi fanı da bir işe yaramaz. bilgisayarın soğumasında yardımcı olur diye düşünüyorum.
3 fan alıp yapılır ama bunun standı var, usb bağlantısı var, estetik görünüm var, ne gerek var :)
normal fanlarla soğuk hava üfleyen fanların arasında acayip fark var.
thermaltake fanlar var mesela 20 ytl den baslıyo.normal fanlar ise 4-5 ytl :)
kullanınca anlasılıyo farklı oldugu.