Notebook'un Fan Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar malum yaz zaten benim külüstür sürekli ısınıyor altına soğutucu alsamda çift ekran oldumu fayda etmiyor. Notebook CPU'yu çok kullandığında fan bazen süper hızlı bir çalışma haline geçiyor ve soğutuyor. Normalde bu hızda çalışmıyor ve ısınıp kapanıyor. Fan'ı sürekli yüksek devirde çalıştırabileceğim bir program yada yöntem varmıdır?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

speed fanı denedin mi?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

notebook'un içini aç bütün pisliği temizle fanı sök temizle ve yağla tekrar tak. farkı görürsün hacı

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı:
    -----------------------------

notebook'un içini aç bütün pisliği temizle fanı sök temizle ve yağla tekrar tak. farkı görürsün hacı

-----------------------------
    daha önce açtım hoca temizledim ki zaten normalde dışarda hava üfletip temizletiyordum macununu filanda yeniledim fayda etmedi onlar.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    indirdim kurdum speedfan'ı fan bulamadı makinada :)

Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 5