Nothing Phone 2A Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Merhabalar, Nothing Phone kullanan var mı memnunmusuz, yeni modelinin fiyatı gayet makul gibi 18-19 bin tl arasına satılıyor hatta denk getirebilirseniz yanında epey yeterli bir kulaklık hediyesi de var.

Kendi yazılımı var ancak android tabanlı olduğu için google play kullanıyordur değil mi?

Samsung S23 Fe mi nothing phone 2a mı daha tercih edersiniz

erebos tarafından 16/Tem/24 12:36 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Güzel cihaz olduğunu duydum kaçak al imei yapılır 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Xiaomi Redmi Note 13 Pro ve düz 13'ün kaçakları şuan F/P'nin zirvesi.

12 GB RAM - 512 GB depolamalı 13 Pro'nun resmi faturalı fiyatı 14-15 lira.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Xiomiden haz etmiyorum, haftada o tane yeni telefon modeli çıkarıyor, xz46 yı raflara koymadan  xz47 lite se fe plus ultra pro diye 8 tane farklı telefonu piyasaya çıkarttık diyor, belli başlı modelleri almayınca da kırıldımı çöpe atıyosun, samsungdada belli modeller haricinde diğerleri sıkıntı oluyor, note 9 a 2 sene sonra kılıf bulabildik çinin çöpünü getirdiler.

Bu nothing phone 1 tane telefonu var ve öyle devam ediyor, sonra ekranı kırılsa abi seninke se16 s pro lite mı yokso se16s ultra lite mı diye sormaz alır birini diğerine takar diye düyünüyorum

Ayrıca 5 sene ş civarı güncilleme geliyor samsung 2 sene onda da hiç ama hiç bir şey değiytirmiyor son güncellemede fazla ram yemeyu takıp gidiyor

Bir de imei patlar bişel olur her sene onunla uğraytığım gibi zamanında elinden çıkartmazsan 13 bin tl lik telefon 3 bine alan olmuyor, ama 19 a aldığın telefonu en kötü 10 a satabilililiyosun hatta böyle tutan modelde su enlasyonda aldığına satabiliyosun

Bu düyüncelerim yüzünden böyle bir heyecan arayışındayım, ne dersuniz yanlıy mı düşünüyorum

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 5
telefon tavsiye nothing phone